RAM kaynaklı olabilir 8GB o oyunlara az. 16 yaparsan geçebilirStar Wars Jedi Fallen Order, Batman Arkham Knight, Rust'ta var ancak her zaman olmuyor
Aslında bende düşündüm bunu bir de size bir sorum olacak kusura bakmayın, anakartım a320m-s2h sanırım max 3200 mhz ram destekliyor ramim ise 3000mhz lpx corsair biosta ramimi 3200 mhz çektim sizce bu da bir sorun yaratıyor olabilir mi ?RAM kaynaklı olabilir 8GB o oyunlara az. 16 yaparsan geçebilir
Corsair LPX ramler OC serisi değil ve X.M.P hataları oluşabiliyor eski ayarlara getir tekrar deneAslında bende düşündüm bunu bir de size bir sorum olacak kusura bakmayın, anakartım a320m-s2h sanırım max 3200 mhz ram destekliyor ramim ise 3000mhz lpx corsair biosta ramimi 3200 mhz çektim sizce bu da bir sorun yaratıyor olabilir mi ?
3200 cıkabılır o ramlerTamamdır teşekkürler. Deneyeceğim
X.M.P açınca bile bazen sorun çıkarıyo. Nereye 3200 çıkıyo doğru düzgün çip bile yok3200 cıkabılır o ramler
aynı ram bende var ne anlatıyorsun bana ya ?? 3200 cıkartabılıyorum suan cl arttırıp 3533 aldım kullanıyorum ??X.M.P açınca bile bazen sorun çıkarıyo. Nereye 3200 çıkıyo doğru düzgün çip bile yok
Ürün kodları farklı olabilir Corsair aynı RAM e farklı ürün kodlarıyla değişik çipler koyuyor sendeki iyi çipse bundaki kötü çip belki?aynı ram bende var ne anlatıyorsun bana ya ?? 3200 cıkartabılıyorum suan cl arttırıp 3533 aldım kullanıyorum ??