Oyunlarda ani drop sorunu

fzdemir8

80+
Reaksiyon skoru
55
Merhaba arkadaşlar sistemim imzamda gördüğünüz gibi anlamsız şekilde oyunlarda fps droplar oluyor geçenlerde format attım baya iyiydi bilgisayar son 3-4 gündür tekrar başladı droplara sizce sebebi ne olabilir ?

Hangi oyunlarda?

RAM kaynaklı olabilir 8GB o oyunlara az. 16 yaparsan geçebilir
Aslında bende düşündüm bunu bir de size bir sorum olacak kusura bakmayın, anakartım a320m-s2h sanırım max 3200 mhz ram destekliyor ramim ise 3000mhz lpx corsair biosta ramimi 3200 mhz çektim sizce bu da bir sorun yaratıyor olabilir mi ?

Aslında bende düşündüm bunu bir de size bir sorum olacak kusura bakmayın, anakartım a320m-s2h sanırım max 3200 mhz ram destekliyor ramim ise 3000mhz lpx corsair biosta ramimi 3200 mhz çektim sizce bu da bir sorun yaratıyor olabilir mi ?
Corsair LPX ramler OC serisi değil ve X.M.P hataları oluşabiliyor eski ayarlara getir tekrar dene

X.M.P açınca bile bazen sorun çıkarıyo. Nereye 3200 çıkıyo doğru düzgün çip bile yok
aynı ram bende var ne anlatıyorsun bana ya ?? 3200 cıkartabılıyorum suan cl arttırıp 3533 aldım kullanıyorum ??

aynı ram bende var ne anlatıyorsun bana ya ?? 3200 cıkartabılıyorum suan cl arttırıp 3533 aldım kullanıyorum ??
Ürün kodları farklı olabilir Corsair aynı RAM e farklı ürün kodlarıyla değişik çipler koyuyor sendeki iyi çipse bundaki kötü çip belki?
@terebayt kullanıyor çıkamadı yüksek mhzlere

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,022
Üyeler
188,689
Son üye
sercem
Geri