Oyunlarda ani fps drop

cr4ck

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
885
Açıklamada gördüğünüz sistem var, her şey güncel. Son 2-3 gündür neredeyse her oyunda fps drop yaşıyorum 1-2 saniye donuyor. Korsan vs. kullanmıyorum. Sistem ilk geldiğinde her şeyin testini yaptım parçalar sağlam gözüküyordu.

Mobilde görünmüyor sistemin

Mobilde görünmüyor sistemin
Ekran Kartı: Palit Gamerock 3070 -- İşlemci: Amd Ryzen 5 5600x -- Ram: GSKILL 16GB (2x8GB) Trident Z RGB 3600MHz CL18 -- Anakart: Msi B550M Pro VDH Wifi -- SSD: Sandisk Ultra 500GB M2 -- HDD: 2 TB 7200RPM Seagate -- PSU: Thermaltake Toughpower GF1 750W 80+ Gold Full Modüler -- Kasa: Cooler Master MasterBox TD500

MSI Afterburner ile oyun içi değerleri atın.

Ekran Kartı: Palit Gamerock 3070 -- İşlemci: Amd Ryzen 5 5600x -- Ram: GSKILL 16GB (2x8GB) Trident Z RGB 3600MHz CL18 -- Anakart: Msi B550M Pro VDH Wifi -- SSD: Sandisk Ultra 500GB M2 -- HDD: 2 TB 7200RPM Seagate -- PSU: Thermaltake Toughpower GF1 750W 80+ Gold Full Modüler -- Kasa: Cooler Master MasterBox TD500
sistemin de bir sorun yok msi afterburner ile oyun açıp değerleri yollarmısın

genelde Terraria, Farm together gibi biraz daha hafif oyunlarda oluyor. Oyunların problemli olma ihtimali de var. Sürekli değil ama 5 dakika da bir donma oluyor. Apex Legends, Payday 2 denediğimde bir sorunla karşılaşmadım.
1612945823211.png

Apex Legends ultra ayarlar
Post automatically merged:

MSI Afterburner ile oyun içi değerleri atın.
sistemin de bir sorun yok msi afterburner ile oyun açıp değerleri yollarmısın

genelde Terraria, Farm together gibi biraz daha hafif oyunlarda oluyor. Oyunların problemli olma ihtimali de var. Sürekli değil ama 5 dakika da bir donma oluyor. Apex Legends, Payday 2 denediğimde bir sorunla karşılaşmadım.
Alıntıyı görüntüle
Apex Legends ultra ayarlar
V-sync açıksa kapatın. GTA 5 gibi bir oyun varsa onunla deneyin bir de.

gpu'nun sonundaki %82 güç kullanımını açık unutmuşum ondan gözüküyor

V-sync açıksa kapatın. GTA 5 gibi bir oyun varsa onunla deneyin bir de.
1612946722546.png

yine her şey ultra ayarlarda ayrıyetten darboğazı önlemek için framescaling'i açtım 10 dakikadır şehirde dolaşıyorum herhangi bir donma olmadı şu ana kadar

Son düzenleme:
gpu'nun sonundaki %82 güç kullanımını açık unutmuşum ondan gözüküyor

Alıntıyı görüntüle
yine her şey ultra ayarlarda ayrıyetten darboğazı önlemek için framescaling'i açtım 10 dakikadır şehirde dolaşıyorum herhangi bir donma olmadı şu ana kadar
Oyun kaynaklıdır o zaman, diğer oyunları zaten hiç bilmiyorum.

Geri