Oyunlarda donma için SSD

Reaksiyon skoru
1
Merhabalar, gaming değil ama PUBG Lite, FİFA 20 gibi çoğu oyunu oynayabildiğim bir laptopum var. Oyunlar içinde takılma sorunları yaşıyorum ve bilgisayarımda SSD yok. SSD taksam bu sorunum çözülür mü. HDD 1 TB ve yarısı dolu kaç GB'lık SSD taktırmam mantıklı olur(SATA).

Merhabalar, gaming değil ama PUBG Lite, FİFA 20 gibi çoğu oyunu oynayabildiğim bir laptopum var. Oyunlar içinde takılma sorunları yaşıyorum ve bilgisayarımda SSD yok. SSD taksam bu sorunum çözülür mü. HDD 1 TB ve yarısı dolu kaç GB'lık SSD taktırmam mantıklı olur(SATA).
gta 5 texture yüklemiyor pubg yüklendikten sonra 5dk fps drop yaşıyorum sebebi hdd 5400rpm olmasıydı eğer ram ekran kartı gibi bileşenlerin iyiyse sorun hdd ile alakalıdır büyük ihtimal. Minimum 240 taktırmalısınız.Önerim 500lük

gta 5 texture yüklemiyor PUBG yüklendikten sonra 5dk fps drop yaşıyorum sebebi HDD 5400rpm olmasıydı eğer RAM ekran kartı gibi bileşenlerin iyiyse sorun HDD ile alakalıdır büyük ihtimal. Minimum 240 taktırmalısınız.Önerim 500lük
evet diğer bileşenlerın ıyı olmasına ragmen drop gırıyorsa ssd yada hdd dendir

gta 5 texture yüklemiyor PUBG yüklendikten sonra 5dk fps drop yaşıyorum sebebi HDD 5400rpm olmasıydı eğer RAM ekran kartı gibi bileşenlerin iyiyse sorun HDD ile alakalıdır büyük ihtimal. Minimum 240 taktırmalısınız.Önerim 500lük
Cihazımın RAM, ekran kartı özellikler böyle yarın bi memtestten RAM'i test edicem.

Ekler

• AC25CA73-3E31-41EF-B474-444F552CDA5F.webp
    AC25CA73-3E31-41EF-B474-444F552CDA5F.webp
    45.1 KB · Hit: 67
Cihazımın RAM, ekran kartı özellikler böyle yarın bi memtestten RAM'i test edicem.
Ekran kartın ne kadar iyi bakmadım fakat pubg lite gibi çöp bir oyun grafikleri olan bir oyunda hangi ekran kasar ? bilemiyorum tabi ssd çözüm olabilir zaten alsan çözülmese bile ssd candır.

Pubg Lite daki FPS drop sistemle alakalı değil en iyi sistemlede bile bi araç render mesafesine girdiğinde takılma olur pc özelliklerine göre biraz fazla olabilir. HDD ile alakalı durum olacagını sanmıyorum.

Geri