Neler Yeni

Oyunlarda donma yaşıyorum?

Suwariba

80+ Silver

Sunstorm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Murat-K
Ekran kartınız nedir?
İşlemciniz nedir?
Anakartınız nedir?
Ram miktarı nedir?
Psu kaç watt markası nedir?

GarrysCan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
can yildiz
SSD nizde kronik sorun olabilir. aynı şekilde bende böyle yaşıyorum oyunlarda. İleride kalite HDD alıp oyun hdd si yapacağım. sizede aynısını öneririm oyunları sadece HDD ye yüklersiniz windows yine ssd de kalır.

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
Vsync açınca 60a sabitliyorsa monitörünüzün hzsi değişmiş demektir. Ara sıra bendede oluyor bu. Bunun için masaüstünden sağ tık görüntü ayarları > aşağıdan gelişmiş görüntü ayarları > ekran 1 için görüntü bağdaştırıcısı özellikleri > yukarıdan monitör sekmesini seçin > ekran yenileme hızını 144hzye çekin. Eğer çözünürlüğü arttıramıyorsanız. Ekran ayarı var gta da windowed olunca 1080p olmuyor bazen önce onu fullscreen yapın sonra çözünürlüğü 1080p yapın ve son olarak gta da hzyi 144 olarak ayarlayın.

Suwariba

80+ Silver
Vsync açınca 60a sabitliyorsa monitörünüzün hzsi değişmiş demektir. Ara sıra bendede oluyor bu. Bunun için masaüstünden sağ tık görüntü ayarları > aşağıdan gelişmiş görüntü ayarları > ekran 1 için görüntü bağdaştırıcısı özellikleri > yukarıdan monitör sekmesini seçin > ekran yenileme hızını 144hzye çekin. Eğer çözünürlüğü arttıramıyorsanız. Ekran ayarı var gta da windowed olunca 1080p olmuyor bazen önce onu fullscreen yapın sonra çözünürlüğü 1080p yapın ve son olarak gta da hzyi 144 olarak ayarlayın.
teşekkürler dostum, ben monitörümü 60hz de kullanıyormuşum. lakin şimdide ekran koyulaştı anlayamadım, daha gerçekçileşti
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve evet çözünürlük şeyini düzelttim senin dediğin yöntemle lakin sıkıntı ramde olabilir bence, çünkü eskiden yapmıyordu böyle bişey, ayrıca gta 5 de 6500mb kullanıyor sadece.

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
teşekkürler dostum, ben monitörümü 60hz de kullanıyormuşum. lakin şimdide ekran koyulaştı anlayamadım, daha gerçekçileşti

ve evet çözünürlük şeyini düzelttim senin dediğin yöntemle lakin sıkıntı ramde olabilir bence, çünkü eskiden yapmıyordu böyle bişey, ayrıca gta 5 de 6500mb kullanıyor sadece.
Ekran koyulaşmasını pek anlayamadım ama monitöründe eğer mod seçimi varsa monitörün ayar tuşundan ayarlara girerek bi kontrol et istersen. Ramlerde sorun olduğunu düşünüyorsan da memtest86 ile bi kontrol edebilirsin. Son olarak görev yöneticisini açıp gözüne fazla ram kullanan herhangi bi program var mı bakabilirsin.

Fthbsrn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Fatih Başaran

Brn de oynuyprum 10-11 gb arası kullanıyoe bende

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,757
Üyeler
165,584
Son üye
_Emin_
Top Bottom