Oyunlarda düşük gpu kullanımı

ynsemreuzun

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,640
dostlar selam her oyunda olmuyor ama pubg de özellikle oluyor işlemci kullanımı 50 60 seviyelerinde ekran kartı ya eşit ya da 30 40 lara kadar düşebiliyor çok saçma ki mesela adam olmayan yere ekranı çevirdiğimde gpu 80 90 görüyor ama adam olan yerlere çevirdiğimde 50 lere geri düşüyor yazılımsal bir sorun var bence ekran kartı driverım vs her şey güncel sistemim imzamda var göremeyenler için 5600 3060ti 32ram a320 anakart sııcaklıklarım normal 70 75 işlemci 65 70 ekran kartı oyun ayarlından vs dir belki dedim denedim her şeyi yine olmadı @shankar1 @Che_

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
dostlar selam her oyunda olmuyor ama pubg de özellikle oluyor işlemci kullanımı 50 60 seviyelerinde ekran kartı ya eşit ya da 30 40 lara kadar düşebiliyor çok saçma ki mesela adam olmayan yere ekranı çevirdiğimde gpu 80 90 görüyor ama adam olan yerlere çevirdiğimde 50 lere geri düşüyor yazılımsal bir sorun var bence ekran kartı driverım vs her şey güncel sistemim imzamda var göremeyenler için 5600 3060ti 32ram a320 anakart sııcaklıklarım normal 70 75 işlemci 65 70 ekran kartı oyun ayarlından vs dir belki dedim denedim her şeyi yine olmadı @shankar1 @Che_
Dahili gpu devre dışı bırakıp pc restart at dene

Oyunun grafik ayarlari neyde hocam bazı durumlarda gpu kullanımı düşer ki pubg de cpubodaklı bir oyun

Oyunun grafik ayarlari neyde hocam bazı durumlarda gpu kullanımı düşer ki pubg de cpubodaklı bir oyun
kenar yumuşatma ve doku yüksek gereisi çok düşük ama dediğim gibi tüm senaryoları denedim düzelmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dahili gpu devre dışı bırakıp pc restart at dene
nereden kapanıyor hocam tam bilmiyorum ama sanmıyorum o olsun dediğim gibi kafamı döndürüyorum 90 kullanıyor adamalra çeviriyorum scope açıyorum mesela 50 lere düşüyor

kenar yumuşatma ve doku yüksek gereisi çok düşük ama dediğim gibi tüm senaryoları denedim düzelmiyor

nereden kapanıyor hocam tam bilmiyorum ama sanmıyorum o olsun dediğim gibi kafamı döndürüyorum 90 kullanıyor adamalra çeviriyorum scope açıyorum mesela 50 lere düşüyor
nladım hocam bu oyunda nornal oyunun fpssinde sorun yoksa çok takma kafana birde grafikler duatukce cpunya yük biner bilgin olsun

nladım hocam bu oyunda nornal oyunun fpssinde sorun yoksa çok takma kafana birde grafikler duatukce cpunya yük biner bilgin olsun
hocam fps normal ama işte düşmanla çatışırken falan gpu düştüğünde fps 90 lara kadar düşüyor normalde 150den düşmüyor

Bir kaç ayarı daha yüksektbistersen veya oyunu dsrvaçarak 2k da oyna etkisi olacaktır
Hocam ayarda değil gibi sorun ve arkadaşımda mesela aynı sistmein 4060 lı hali var rekabei ayarlarda oynuyor düşük vs onda böyle bir sorun yok donanımsal olduğunu dişünmüyorum kartın hotspotu 88 90 görüyor ama gpu max 75 ondan kaybaklandığınıda düşünmüyorum tamamen oyunda bir bozukluk var gibi

Senin islemcin gpun ne b

çünkü pubgnin optimizasyonu yok normal düşük olması herkeste öyle ekran kartı yetmeyenler hariç

çünkü pubgnin optimizasyonu yok normal düşük olması herkeste öyle ekran kartı yetmeyenler hariç
bana da o yüzden geliyor ama oyundan soğutuyor hocam anlamlandıramıyorum o yüzden

bana da o yüzden geliyor ama oyundan soğutuyor hocam anlamlandıramıyorum o yüzden
öyle kafanı yorma yıllardır böyle bu oyun senlik problem yok oyun bozuk mapin kenarında 300 fps alırsın ortaya gidersin 90 olur çatısmayı girersin drop bile yer öyle bozuk bi oyun grafik ayarlarını arttır diyeceğim gerek yok çünkü shooter oyununda sana sadece zararı olur öyle oynayacaksın ya da sil gitsin tek sorunu keşke optimizasyon olsa pubgnin sorunları bitmez

1756848340392.webp

bende de aynı

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,728
Üyeler
183,882
Son üye