Belki grafikleri kötü oyun oynuyorsun ? Bardağın dolu tarafını görmek lazım.Arkadaşlar RTX 3060 Kullanıyorum ama Hangi Oyunda Grafikleri Ultra Yaparsam Yapayim kötü duruyor ne yapabilirim
Çözünürlük?Arkadaşlar RTX 3060 Kullanıyorum ama Hangi Oyunda Grafikleri Ultra Yaparsam Yapayim kötü duruyor ne yapabilirim
Monitör kaynaklı olabilir.Arkadaşlar RTX 3060 Kullanıyorum ama Hangi Oyunda Grafikleri Ultra Yaparsam Yapayim kötü duruyor ne yapabilirim
Pubg Ark Titanfall2 Metro ExodusBelki grafikleri kötü oyun oynuyorsun ? Bardağın dolu tarafını görmek lazım.
1366x768Çözünürlük?
Aslında grafikleri iyi olan oyunlar Pubg hariç. Nasıl kötü gözüküyor yani grafik göreceli bir olay. Bir sorun olup olmadığını anlamak için bizim de görmemiz lazım.PUBG Ark Titanfall2 Metro Exodus
Mesaj otomatik birleştirildi:
1366x768
1920x1080 yaparsam görüntü aşırı bulanık oluyo o konuda da yardım eder misin
kötü derken özellikte uzaktaki cisimler çok bulanık gözüküyor.Mesela pubg de dürbünle biyere yakından bakarken sorun yok ama dürbünsüz bakarken kötüAslında grafikleri iyi olan oyunlar PUBG hariç. Nasıl kötü gözüküyor yani grafik göreceli bir olay. Bir sorun olup olmadığını anlamak için bizim de görmemiz lazım.
Grafik ayarlarından uzak çizim mesafesini yükselt. Sistemin nedir?kötü derken özellikte uzaktaki cisimler çok bulanık gözüküyor.Mesela PUBG de dürbünle biyere yakından bakarken sorun yok ama dürbünsüz bakarken kötü
1366x768 çözünürlükte kaliteli görüntü alamazsın. Sorunun 1920x1080 çözünürlüğünde ekranın bulanık olması. Ekran görüntüsü atabilir misin ?PUBG Ark Titanfall2 Metro Exodus
1366x768
abi kameradan çekince fark belli olmuyor onu deniyorum 10dk dır1366x768 çözünürlükte kaliteli görüntü alamazsın. Sorunun 1920x1080 çözünürlüğünde ekranın bulanık olması. Ekran görüntüsü atabilir misin ?
televiyon kullanıyorum modeli bilmiyorumMonitörün nedir ?
monitör nedirPUBG Ark Titanfall2 Metro Exodus
1366x768