Şaklaban hareketler yapmadıkça (Tiktok tarzı seviyede olmalı) veya prim/reklam yapacak bi kaynak olmadıkça izlenmez.Yanlış kategorimi ilk defa açıyorum. Ama asıl soru yukarda. Ayırt edebilirsiniz herhalde edebilirsiniz dimi
Allah korusun hocam.Şaklaban hareketler yapmadıkça (Tiktok tarzı seviyede olmalı) veya prim/reklam yapacak bi kaynak olmadıkça izlenmez.
DaVinci Resolve kullanmayı düşünüyorum.Güzel editlersen çok izlenir. Böyle videolarda edit önemli oluyo.
Yaparsan izlenir.DaVinci Resolve kullanmayı düşünüyorum.
İşte tutulmak dediğimiz benim bahsettiğimle oluyor maalesef hakeden izlenmiyor zaten belirli seviyeye geldikten sonra ayağını çek at izleniyorkim bilir belki 1 milyon belki 1 izlenir. Sen bunu izlenmek için değil komik olduğunu düşündüğün için at. İlk başlarda Çok kkomik videon 100 izlenirken tutulduktan sonra yarısı kadar komik olmayan videoen 100 bin izlenir. önemli olan tutulmak.
Oyunlarımı kayıt alıcağım eğlenceli olan yerleri kesiceğim. Yani aslında o an kayıt yokmuş da normal oynuyormuşum gibi olacak.Şaklabanlık ve değişik haraketler yapmadıkça artık bu zamanda tutması çok zor gibi gözüküyor , her gördüğüm kişiler ya şaklabanlık yada değişik haraketler yaparak belirli yerlere geliyorlar..
Hocam çek videonu bence izlenmesede , anıların kalır ama umarım izlenir destekte oluruz gerekirse.Oyunlarımı kayıt alıcağım eğlenceli olan yerleri kesiceğim. Yani aslında o an kayıt yokmuş da normal oynuyormuşum gibi olacak.