Neler Yeni

oyunlarda ki nefret ettiğiniz tipler

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Pes 2020 MyClub Online da hileyle Ping sokanlar ve attack yapamayıp sürekli boş boş pas yapanlara deli oluyorum klavyeyi ekrana sokasım geliyor ver da işte boş boş defansta top çeviriyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Chan

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
minecraftta pvp yerine bow spamlanması

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Demir-gümüş arası (malesef çıkamıyorum bu liglerden sürekli takıma 1 portakal çocuğu geldiği için)
o elo kolay ya fakat cidden çok tilt var arkadaşım bronz 2yken yardım etmiştim ona gümüşe kadar çıkarmıştım sonra saldım onuda ztn gümüşe çıkmak istiyordu fakat cidden bronzda bende arkadaşn hesabında baya sövdüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

bronz eloda smurfum diyince sen smurfsen ben esporcuyum diyipte ekleyince eklemeyenlerden nefret ediyorum (kısaca kendini bişe sananlar)

fptih

80+ Bronze
o elo kolay ya fakat cidden çok tilt var arkadaşım bronz 2yken yardım etmiştim ona gümüşe kadar çıkarmıştım sonra saldım onuda ztn gümüşe çıkmak istiyordu fakat cidden bronzda bende arkadaşn hesabında baya sövdüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

bronz eloda smurfum diyince sen smurfsen ben esporcuyum diyipte ekleyince eklemeyenlerden nefret ediyorum (kısaca kendini bişe sananlar)
olm kotu oynuyorsan neden eklesin :D

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
olm kotu oynuyorsan neden eklesin :D
kanka hayır kötü oynadım ama ilk defa oynuyordum o heroyu gold 1im adam bronz arkadaşın hesaptaydım gold 1im diyorum ekle diyorum ismimle dalga geçip duruyor first jgmiş diyor valla baya sinirlendim sonra adama dedim gel ekle el sonu gör dedim eklemedi

VitoScaletta

80+ Gold
lol oynarken bi tane velet bana okey boomer falan diyodu baya bi küfür ettim anlamını biliyomusun falan dedim evet tamam ağla demek diyor deliricektim

Top Bottom