fptih
80+ Bronze
kanka elo ne oyle rastlasamda çok az rastlamışımdır .dTakım arkadaşın ölür silahını alırsın : kArDeŞiM BeNiM siLaHım At
kanka elo ne oyle rastlasamda çok az rastlamışımdır .dTakım arkadaşın ölür silahını alırsın : kArDeŞiM BeNiM siLaHım At
among us'ta kişinin katil olduğunu söylememe rağmen full koyun sürüleri gibi beni atmaları-rocket league de milletin topuna atlayanlar
devam ettirin
Demir-gümüş arası (malesef çıkamıyorum bu liglerden sürekli takıma 1 portakal çocuğu geldiği için)kanka elo ne oyle rastlasamda çok az rastlamışımdır .d
o elo kolay ya fakat cidden çok tilt var arkadaşım bronz 2yken yardım etmiştim ona gümüşe kadar çıkarmıştım sonra saldım onuda ztn gümüşe çıkmak istiyordu fakat cidden bronzda bende arkadaşn hesabında baya sövdümDemir-gümüş arası (malesef çıkamıyorum bu liglerden sürekli takıma 1 portakal çocuğu geldiği için)
olm kotu oynuyorsan neden eklesino elo kolay ya fakat cidden çok tilt var arkadaşım bronz 2yken yardım etmiştim ona gümüşe kadar çıkarmıştım sonra saldım onuda ztn gümüşe çıkmak istiyordu fakat cidden bronzda bende arkadaşn hesabında baya sövdüm
Mesaj otomatik birleştirildi:
bronz eloda smurfum diyince sen smurfsen ben esporcuyum diyipte ekleyince eklemeyenlerden nefret ediyorum (kısaca kendini bişe sananlar)
kanka hayır kötü oynadım ama ilk defa oynuyordum o heroyu gold 1im adam bronz arkadaşın hesaptaydım gold 1im diyorum ekle diyorum ismimle dalga geçip duruyor first jgmiş diyor valla baya sinirlendim sonra adama dedim gel ekle el sonu gör dedim eklemediolm kotu oynuyorsan neden eklesin