Auto kalsın.
Dosya açılmıyor fakat ben burdan sorayım sıcakları nasıldı sistemin ? + Mavi ekran hatalarının en büyük sebebi genelde ram ve ssd oluyor.bilgisayarı zorlayan oyunlarda mavi ekran yiyorum veya sadece direkt donuyor reset atmam gerekiyor,
minidump dosyası
Testi başlatınca mı dondu? Yoksa 15 dakika yapıp sonucu göndermek için mi?testi yaptım tam ss alıp aticakken ekran dondu ve fisi cekmek zorunda kaldim , geçmiş testleri görebilir miyim?
15 dakika bitti test sonucu ss aldım 15 saniye sonra falan dondu ekran , görüntü vardı ama ekran full donuktuTesti başlatınca mı dondu? Yoksa 15 dakika yapıp sonucu göndermek için mi?
oyundayken ekran kartı 80 derece falan işlemciyi bilmiyorumDosya açılmıyor fakat ben burdan sorayım sıcakları nasıldı sistemin ? + Mavi ekran hatalarının en büyük sebebi genelde ram ve ssd oluyor.
Ben ram den yana kullanıyorum oyumu.Bi tek ram kullan yine mavi hata alırsan o rami her slotta dene kullan bi süre yine hata alırsan diğer ramle aynısını yap.15 dakika bitti test sonucu ss aldım 15 saniye sonra falan dondu ekran , görüntü vardı ama ekran full donuktu
Mesaj otomatik birleştirildi:
oyundayken ekran kartı 80 derece falan işlemciyi bilmiyorum
15 dakika bitti test sonucu ss aldım 15 saniye sonra falan dondu ekran , görüntü vardı ama ekran full donuktu
oyundayken ekran kartı 80 derece falan işlemciyi bilmiyorum
RAM'lerden sadece 1 tanesini kullanarak sistemde sorun yaşayıp yaşatmayacağına bakabilir misin? PSU sağlam gibi duruyor. Görüntü donduktan sonra CTRL + Windows tuşu + Shift + B yapıp bir değişiklik olup olmayacağına bakar mısın?Alıntıyı görüntüle
@Emre Zengin
yeni minidump dosyaları https://drive.google.com/file/d/1Nfuf708H9VVykc0XJMgsErYDroEeQMsp/view?usp=sharing
tek bir rami kullanarak oynadığımda şuanlık hiçbir sorun olmadı , normalde 1. ve 3. slotlarda ramlar vardı , bir tanesini 4. slota aldım ve mavi ekran yemedim , şimdi 2. cisini 2. slota taktım , bir daha yersem 2. slottaki ramden dolayı olduğunu anlayacağım , herhangi bir sorun yaşarsam haber ederim teşşekürler <3RAM'lerden sadece 1 tanesini kullanarak sistemde sorun yaşayıp yaşatmayacağına bakabilir misin? PSU sağlam gibi duruyor. Görüntü donduktan sonra CTRL + Windows tuşu + Shift + B yapıp bir değişiklik olup olmayacağına bakar mısın?