Musa Dinç
80+ Bronze
Ne kadar oldu 2 yıl ise 2. yılında feshedilebilir .2 yıl anlaşma bozulur mu?
Ne kadar oldu 2 yıl ise 2. yılında feshedilebilir .2 yıl anlaşma bozulur mu?
1. yılı doldurduysa 2. yılda feshedilebilir .Sanırım 1 yıl daha var.
Altyapıyla alakalı durduk yere neden böyle bir şey oldu ki onu anlamadım başka biri daha böyle bir konu açmış genel sorun mu acaba anlamadım?1. yılı doldurduysa 2. yılda feshedilebilir .
Hayır alakasız şeyler bu kesin altyapıdan kaynaklı vdsl e geçersen çoğu şeyden kurtulup yüksek hızla düşük pingte kullanırsın.Altyapıyla alakalı durduk yere neden böyle bir şey oldu ki onu anlamadım başka biri daha böyle bir konu açmış genel sorun mu acaba anlamadım?
Driver Booster programı yüzünden böyle bir şey olmuş olabilir mi?Hayır alakasız şeyler bu kesin altyapıdan kaynaklı vdsl e geçersen çoğu şeyden kurtulup yüksek hızla düşük pingte kullanırsın.
Tabii kii de yalan yanlış driverlar kurup cihazın performansı düşer format öneririm.Driver Booster programı yüzünden böyle bir şey olmuş olabilir mi?
Bende temiz format atacağım ama win10 pro mu yüklesem yoksa win11 birde lisans anahtarı alacağım uygun fiyatlı güvenilir bir site var mı bildiğiniz? Bir site buldum uygun fiyatlı bu nasıl sizce? Birde aldığımız keyler süreli mi oluyor?Tabii kii de yalan yanlış driverlar kurup cihazın performansı düşer format öneririm.
OEM key olarak satın alın ayrıca şimdilik kurulum yapın sonra etkinloeştirirsiniz. Win10 home tavsiye ederim.Bende temiz format atacağım ama win10 pro mu yüklesem yoksa win11 birde lisans anahtarı alacağım uygun fiyatlı güvenilir bir site var mı bildiğiniz? Bir site buldum uygun fiyatlı bu nasıl sizce? Birde aldığımız keyler süreli mi oluyor?
Windows 10 Pro 32 64 Bit Destekli Türkçe Lisan - PttAVM.com - 2024
Windows 10 Pro 32 64 Bit Destekli Türkçe Lisans Anahtarı Windows 10 Pro, Windows 10 Pro key, Win 10 key, Windows 10 key, windows 10 lisans, win10lisans, windows 10 pro lisans, win 10 pro key, PTTAVM Güvencesiyle. - 2024www.pttavm.com