Neler Yeni

Oyunlarda sebebini bilmediğim bir crash yiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Malik Menteş
Geçtiğimiz günlerde İtopya'nın Kara Cuma indirimlerine sunduğu Alpha-Rules sistemini aldım. Bilmeyenler için Asus TUF B450m-Plus II , R5 5600 , Asus Dual 3060Ti ve PSU olarak thermaltake'in 650W psu'su var.
Torrent olarak Farcry 6 ve Miles Morales indirdim, orjinal olarak da Steam'den Spiderman Remastered oyununu indirdim.

Oyunların üçünde de sebebini bilmediğim bir crash yiyorum. Oyunu gayet normal akıcı bir şekilde oynuyorum genelde grafikler hep yüksek ayarlarda ve rtx dlss açık durumda. Fakat 30-40 dakika sonra bir anda oyunlar kapanıyor. Herhangi kayda değer bir hata vermiyor ki araştırayım sorun neymiş. Tüm driverlar güncel, BIOS güncel, Win11 kullanıyorum ve psu da hayli hayli yeterli. Ekran kartı driverını çok kez yeniden kurdum, hatta bir eski sürümüne bile aldım ama yine de hata veriyor. Steam'den indirdiğim oyunun çok kez dosyalarını doğruladım. spiderman remastered oyununda grafikleri biraz düşürdüm acaba ondan kaynaklı mı diye ama hata vermeye devam etti.

Bu sorunu yaşayanlar veya hatanın ne olduğunu nerede olduğunu biliyor musunuz acaba? Format atmadan önce son çare size danışmak istedim.

Top Bottom