Oyunlarda SSD farkı

Tabii ki fark eder.

ama SSD alıp sadece windows kuracam oyunları hddye kuracam
Dostum şöyle söyleyeyim; eğer tek oyunculu oyunları, hikayeli oyunları oynayacaksan SSD'ye yüklemenin çok bir mantığı yok. En azından ben böyle yapıyorum, SSD'ye en çok oynadığım oyunları (en çok oynadığım oyunların hepsi Multiplayer oyunlar) yüklüyorum.

Dostum şöyle söyleyeyim; eğer tek oyunculu oyunları, hikayeli oyunları oynayacaksan SSD'ye yüklemenin çok bir mantığı yok. En azından ben böyle yapıyorum, SSD'ye en çok oynadığım oyunları (en çok oynadığım oyunların hepsi Multiplayer oyunlar) yüklüyorum.
bazılarıda diyor 240gb ssd + 8 gb ram alda o kadar bütçe yok yani oynadığın oyunları kurarsın falanda 120 gbda alsam sadece windows kurarım hala kararsızım

bazılarıda diyor 240gb SSD + 8 gb RAM alda o kadar bütçe yok yani oynadığın oyunları kurarsın falanda 120 gbda alsam sadece windows kurarım hala kararsızım
120 GB kötü değil ancak sadece o 120 GB'lik SSD'de olacaksa her şey sıkıntı çıkar. HDD'n var mı?

Rekabetçi oyunu HDD yüklemek ilk başlarda performans kaybı yaşatır. Harita yüklemelerinde. Zaten yüklemesi 2-3 dakikaya neden oluyor yalan söylemiyorum bir kere HDD 5 dakikada + sürede yükledi oyun ban attı zamanında girmedim diye. :oops:

Açılış ve kapanış hızı ciddi derecede kısalır.

1tb hdd + 240 gb ssd kullanabilirsin csgo benzeri multiplayer ve küçük oyunları ssd ye kurmanı öneririm

Geri