Oyunlarda takılma sorunu

seloyldz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
210
Merhabalar direk konuya girmek istiyorum artık kafayı yemek üzereyim, bi sistem topladım 3 ay sıkıntısız kullandıktan sonra bir akşam CS:GO, Valorant gibi oyunlarda takılma yaşadım. Düzelir düzelir derken tam iki hafta oldu artık bilgisayarı parçaladım parçalayacağım durmadan sürekli sürekli her el 2-3 kez takılıyor bu iki oyunda ufak ufak, ama Rocket League, The Forest oyununda takılma görmedim, sanırım işlemciye yük bindiren oyunlarda takılıyor ne oyun zevki kaldı ne bir şey allah rızası için yardım edin yoksa kıracam bilgisayarı dayanamıyorum.

Sistemim;
İ5 10400f
GTX 1060 3GB
16GB Hyperx RAM
B460M-A Prime
XİGMATEK 600W 80+ Kasa

Sisteminizi paylaşabilir misiniz? Ram eksikliği ya da depolama doluluğundan olabilir.

Merhabalar direk konuya girmek istiyorum artık kafayı yemek üzereyim, bi sistem topladım 3 ay sıkıntısız kullandıktan sonra bir akşam CS:GO, Valorant gibi oyunlarda takılma yaşadım. Düzelir düzelir derken tam iki hafta oldu artık bilgisayarı parçaladım parçalayacağım durmadan sürekli sürekli her el 2-3 kez takılıyor bu iki oyunda ufak ufak, ama Rocket League, The Forest oyununda takılma görmedim, sanırım işlemciye yük bindiren oyunlarda takılıyor ne oyun zevki kaldı ne bir şey allah rızası için yardım edin yoksa kıracam bilgisayarı dayanamıyorum.

Sistemim;
İ5 10400f
GTX 1060 3GB
16GB Hyperx RAM
B460M-A Prime
XİGMATEK 600W 80+ Kasa
Teamwiwerden ayar çekeyim? Düzelir özelden yaz

Depolama alanınızın ne kadarı dolu? ne zamandır var droplar herhangi bir değişiklik yaptınız mı?
Hiçbir değişiklik yapmadım bir gün CS:GO oynadım ardından Forza Horizon oynadım ve tekrar CS ye geçtiğimde takılıyordu sistemim ve o akşam Xbox Live giriş yapmıştım sanırım ondan dedim format attım ama yine aynı sonuç.

Teamwiwerden ayar çekeyim? Düzelir özelden yaz
Hocam düzelir düzelmesine fakat bilgisayarı olduğu gibi doğru kullanamıyorsam bir sorun vardır ve bunu çözmeyi kafaya koydum baktım çözemiyorum artık doldum tek yumrukta biter işi bir gün.

Hocam düzelir düzelmesine fakat bilgisayarı olduğu gibi doğru kullanamıyorsam bir sorun vardır ve bunu çözmeyi kafaya koydum baktım çözemiyorum artık doldum tek yumrukta biter işi bir gün.
Tw ver halledeyim düzelir o PC sorun yok

Sistemim;
İ5 10400f
GTX 1060 3GB
16GB Hyperx RAM
B460M-A Prime
XİGMATEK 600W 80+ Kasa
Hocam msi afterburner indirin bakalım darboğaz fln var mı ya da bir sorun var mı?
Sonra baştan başlıyarak ekran kartı driverlarını biosu güncelleyin pcyi güncelleyin

Hocam msi afterburner indirin bakalım darboğaz fln var mı ya da bir sorun var mı?
Sonra baştan başlıyarak ekran kartı driverlarını biosu güncelleyin pcyi güncelleyin
Baktım hocam, darboğaz yok, driverleri tek tek güncelledim, Bios sürümüm güncel, formatta attım hala takılıyor ve dediğim gibi bir anda olmaya başladı 3 ay tertemiz kullandım yağ gibi oynuyordum oyunları.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tw ver halledeyim düzelir o PC sorun yok
Tamam hocam eve geçtiğimde yazayım size zahmet bi yardımcı olun.

Baktım hocam, darboğaz yok, driverleri tek tek güncelledim, Bios sürümüm güncel, formatta attım hala takılıyor ve dediğim gibi bir anda olmaya başladı 3 ay tertemiz kullandım yağ gibi oynuyordum oyunları.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamam hocam eve geçtiğimde yazayım size zahmet bi yardımcı olun.
Peki hocam valo ve csde güncellemeden sonra mı olmaya başladı bende de bir tık düşü var laptobumda dünden beri

Peki hocam valo ve csde güncellemeden sonra mı olmaya başladı bende de bir tık düşü var laptobumda dünden beri
Hatırlamıyorum hocam ama inan bir anda oldupu bildiğin bir anda olmaya başladı, oyundan olabilirmi diye düşünüyorum ama iki farklı oyundan olma ihtimali biraz düşük ve kuzenlerimde oynuyorum bu oyunları onlarda takılma yok, kardeşimin sisteminde takılma yok örneğin.

Geri