sjsjs okulda sınav okurken ishal olman yüzünden tuvalete gitme isteği ama sınavda vakit kaybetmek istemediğin için kıvranıyorsunbir ara takımıma bıjı pkk ve anti atatürk diye 2 kişi gelmişti (csgo) aga adamlar profilime girip benim türk olduğumu öğrenmişler adamlar maç boyu beni sıkıştırdı resmen işkence çektim ya... maçtan çıksam 1 hafta ban yiyecektim. bir de adamları atamıyoruz ikisi de ikişer kere beni vurdular. 3. defa vursalardı ban yiyeceklerdi ama vurmadılar. psikolojim bozulmuştu vallahi
ve altına yaparsın not stonkssjsjs okulda sınav okurken ishal olman yüzünden tuvalete gitme isteği ama sınavda vakit kaybetmek istemediğin için kıvranıyorsun
İshal iken gaz çıkarmaya çalışınca:ve altına yaparsın not stonks
Agaaa direk okulu değiştermen gerek yoksa bunun utancı ile 1 ömür yaşarsınİshal iken gaz çıkarmaya çalışınca:
O da bişi mi lol de Allaha sövüyorlar kafırlarOyun oynarken anama sövülmesi.
Veya bir ortamda bir arkadaşının durup dururken senin sevdiğin oyunu ve bir küfürü birleştirip annene oradan küfür etmesi.Oyun oynarken anama sövülmesi.
Oyunun aslında demek istediği:Az önce boss'a defalarca ölünce Kolay moda almak ister misiniz diye sordu. En sinirlendiğim olmasa da sinirlendiklerimden birisi
Kastırdım geçtim koydum oyunaOyunun aslında demek istediği:
La noob oyuncu bak bi buraya oynamayı bilmeyenler için kolay moda almasını öneriyoruz sende bunlardan birisin sende al yoksa oynayamazsın!
Oyunda iken adam yokken pingimin 80, adam varken tam ateş ederken 1100 ping çıkması o zaman sinir krizine giriyorumBen warband oynuyordum 600 kişilik svadya ordusu ile 200 kişinin savunduğu nord bir kaleyi kuşatmaya gittik mareşalim tabi ordunun başındayım
neyse kuşatma başladı okçuları geriye dizdim süvariler ve piyadeler merdivene çıktı ama şöyle bir şey oluyor
olan şey ise merdivende savaşan askerler merdivenin zirvesine ulaştıkları gibi aşağı ölü bir şekilde düşüyorlar kalenin içerisine girmeyi başaramadık giren de anında ölüyor
neyse destek kuvvetler falan geliyordu alırız diye düşündüm ama yok arkadaş kale bir türlü düşmedi benim de kısa bir işim vardı oyunu bırakıp gittim alırız diye düşündüm bir geldim gelmez olaydım
destek kuvvetlerinin askerleri bitmiş ve kaledeki adamlar gaza gelip merdivenden aşağı iniyorlar önce okçuları sonra da beni aldılar ve ben esir düştüm kaleyi alamadık ve mareşallikten kovuldum
ve oyunun yapay zekasına küfür etmeye başladım