Neler Yeni

Oyunlarda yaşadığınız en sinirlendirici ve sövmenize neden olan olaylar

G.P.U

80+ Silver
Valorant oynarken oyunun bir anda 1fps görmesi sonucu ölmem birde oyun adamı gördüğüm anda yapıyor

Fatih24

80+ Bronze
bir ara takımıma bıjı pkk ve anti atatürk diye 2 kişi gelmişti (csgo) aga adamlar profilime girip benim türk olduğumu öğrenmişler adamlar maç boyu beni sıkıştırdı resmen işkence çektim ya... maçtan çıksam 1 hafta ban yiyecektim. bir de adamları atamıyoruz :D ikisi de ikişer kere beni vurdular. 3. defa vursalardı ban yiyeceklerdi ama vurmadılar. psikolojim bozulmuştu vallahi

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
bir ara takımıma bıjı pkk ve anti atatürk diye 2 kişi gelmişti (csgo) aga adamlar profilime girip benim türk olduğumu öğrenmişler adamlar maç boyu beni sıkıştırdı resmen işkence çektim ya... maçtan çıksam 1 hafta ban yiyecektim. bir de adamları atamıyoruz :D ikisi de ikişer kere beni vurdular. 3. defa vursalardı ban yiyeceklerdi ama vurmadılar. psikolojim bozulmuştu vallahi
sjsjs okulda sınav okurken ishal olman yüzünden tuvalete gitme isteği ama sınavda vakit kaybetmek istemediğin için kıvranıyorsun

alex jensen

80+ Silver

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Az önce boss'a defalarca ölünce Kolay moda almak ister misiniz diye sordu. En sinirlendiğim olmasa da sinirlendiklerimden birisi :D

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Az önce boss'a defalarca ölünce Kolay moda almak ister misiniz diye sordu. En sinirlendiğim olmasa da sinirlendiklerimden birisi :D
Oyunun aslında demek istediği:
La noob oyuncu bak bi buraya oynamayı bilmeyenler için kolay moda almasını öneriyoruz sende bunlardan birisin sende al yoksa oynayamazsın!

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Oyunun aslında demek istediği:
La noob oyuncu bak bi buraya oynamayı bilmeyenler için kolay moda almasını öneriyoruz sende bunlardan birisin sende al yoksa oynayamazsın!
Kastırdım geçtim koydum oyuna:cool::cool:

motive

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
motive
hotline miami de bölümün son adamına ölmek

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
Ben warband oynuyordum 600 kişilik svadya ordusu ile 200 kişinin savunduğu nord bir kaleyi kuşatmaya gittik mareşalim tabi ordunun başındayım :cool:
neyse kuşatma başladı okçuları geriye dizdim süvariler ve piyadeler merdivene çıktı ama şöyle bir şey oluyor
olan şey ise merdivende savaşan askerler merdivenin zirvesine ulaştıkları gibi aşağı ölü bir şekilde düşüyorlar kalenin içerisine girmeyi başaramadık giren de anında ölüyor
neyse destek kuvvetler falan geliyordu alırız diye düşündüm ama yok arkadaş kale bir türlü düşmedi benim de kısa bir işim vardı oyunu bırakıp gittim alırız diye düşündüm bir geldim gelmez olaydım
destek kuvvetlerinin askerleri bitmiş ve kaledeki adamlar gaza gelip merdivenden aşağı iniyorlar önce okçuları sonra da beni aldılar ve ben esir düştüm kaleyi alamadık ve mareşallikten kovuldum
ve oyunun yapay zekasına küfür etmeye başladım
Oyunda iken adam yokken pingimin 80, adam varken tam ateş ederken 1100 ping çıkması o zaman sinir krizine giriyorum

Top Bottom