VitoScaletta
80+ Gold
pc yeni formatladım dirext falan herşeyi kurdum her oyunda farklı dll sorunu çıkıyor bu dll kökten çözüm yokmu ya programla falan hepsi yüklense direk
driver booster sevmiyorum eski driverları kuruyor hep para vermediğin süreceoyunun kendi eksik dosyasını bulmayı bilmiyorum ama diğer şeyler için "driver booster"kullanabilirsin. ilk taramasında en altta oyun bileşenleri gibi bir kısım var c++a kadar herlşeyi tek seferde yüklüyor. direct x içinse arama kutusuna dxdiag yaz zaten yeşil barı dolunca güncelliğini kontrol etmiş oluyor
edit: eşantiyon lisansı sürekli sitelerde paylaşılıyor pro olarak taratman daha iyi 2 3 siteye bakıp kolayca bulabilirsin
işte eşantiyon lisans o yüzden ama oyun bileşenleri için ona bile gerek yokdriver booster sevmiyorum eski driverları kuruyor hep para vermediğin sürece
Driver Booster öneriyorsun. Şaka mı?oyunun kendi eksik dosyasını bulmayı bilmiyorum ama diğer şeyler için "driver booster"kullanabilirsin. ilk taramasında en altta oyun bileşenleri gibi bir kısım var c++a kadar herlşeyi tek seferde yüklüyor. direct x içinse arama kutusuna dxdiag yaz zaten yeşil barı dolunca güncelliğini kontrol etmiş oluyor
edit: eşantiyon lisansı sürekli sitelerde paylaşılıyor pro olarak taratman daha iyi 2 3 siteye bakıp kolayca bulabilirsin
knk koleksiyon yapıyorum 65 tane oyun var çoğu hata veriyor teker teker nasıl uğraşıyım yeni format attım birdaha asla atmamEksik dll dosyasını internetten indir Windows'un kendi dll dosyalarının bulunduğu kısma at. Bende de vardı aynı problem ama Windows'ta olduğu halde dll istiyordu. Her program istiyordu bunu bende program dosyalarının dll kısmına atıyordum ama bu seferde çok uğraştıyor. Eğer Windows'un dll kısmı ile çözemezsen tekrar format atıp temiz kurulum yap. Bende temiz format ile sorunu çözdüm.
neden o işe yarar programlar listesinde yok muDriver Booster öneriyorsun. Şaka mı?
Eski veya başka driver kuruyor. Onun yüzünden laptobum kullanılamaz hale gelmişti.neden o işe yarar programlar listesinde yok mu
Kanka Windows'un kendi dll kısmı var oraya indir at.knk koleksiyon yapıyorum 65 tane oyun var çoğu hata veriyor teker teker nasıl uğraşıyım yeni format attım birdaha asla atmam
öyle deniycem zaten syswow64 system 32 ve systeme toplu dll dosyası atıcamKanka Windows'un kendi dll kısmı var oraya indir at.
sadece whql onaylı driverlar kurulunca sorun çıkarmıyor herşeyi kur diyince bataklıktan driver çekebilir tabi. ayrıca burada dediğim driver değil oyun bileşenleri ondan bi sorun çıkmazEski veya başka driver kuruyor. Onun yüzünden laptobum kullanılamaz hale gelmişti.