Oyunlardaki hesaplardan ev adresi bulunabilir mi?

Bu gün GTA 5 oynarken birisiyle tartıştım. Biraz tehditvari konuştu. Ev adresini bulcam vs. gibi. Büyük ihtimalle bir şey yapamaz ama genede içim rahat etsin diye soruyorum. E-mail den steam veya rockstar hesabından bu tarz bilgilere ulaşabilir mi?
Hocam büyük ihtimalle 10 yaşında veledin tekidir klasik adresini bulcam panelden TC ni bulcam falan derler ama hiçbişey yapamaz

ad soyad verdiysen sıkıntı, mod menü kullanan kişiler oturduğun ili bulabiliyor.

ad soyad verdiysen sıkıntı, mod menü kullanan kişiler oturduğun ili bulabiliyor.
Rockstar hesabını oluştururken verdim o da zaten zorunlu. Onun dışında bir yerde yazmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de ilginç bir şekilde bu olaydan sonra online giriş yapamıyorum ev internetinden ama kendi telefonumun internetini bağlayınca açıldı.

Bu olayla mı ilgili sizce yoksa tesadüf mü? Çünkü daha öncede aynısı olmuştu.

Son düzenleme:
Rockstar hesabını oluştururken verdim o da zaten zorunlu. Onun dışında bir yerde yazmıyor

Bir de ilginç bir şekilde bu olaydan sonra online giriş yapamıyorum ev internetinden ama kendi telefonumun internetini bağlayınca açıldı.

Bu olayla mı ilgili sizce yoksa tesadüf mü? Çünkü daha öncede aynısı olmuştu.
yanlış anladın, mod menü oyuna bağlandığı ülke ve şehri görebilir. Ancak açık adresini, iletişim bilgilerini ve kimlik bilgilerini bulamaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,449
Üyeler
185,730
Son üye
infaz
Geri