Zamanında knight online oynarken herkes birbirini doğruyo,asıp kesiyordu.Tehditler havada uçuşuyordu.Bir halt olucağı yok yani kafana takma.Sizce bir sorun olur mu?
Hocam büyük ihtimalle 10 yaşında veledin tekidir klasik adresini bulcam panelden TC ni bulcam falan derler ama hiçbişey yapamazBu gün GTA 5 oynarken birisiyle tartıştım. Biraz tehditvari konuştu. Ev adresini bulcam vs. gibi. Büyük ihtimalle bir şey yapamaz ama genede içim rahat etsin diye soruyorum. E-mail den steam veya rockstar hesabından bu tarz bilgilere ulaşabilir mi?
Kardeşim benim hiçbir şey yapamaz, bu firmalar senin bilgilerini vermez. Bir kaç arkadaş ulaşabilir yazmış amaçları seni korkutmak kapat konuyu ve rahatça yat.Nasıl ulaşabilir? Herhangi bir yerde bu tarz bilgileri girmedim.
Rockstar hesabını oluştururken verdim o da zaten zorunlu. Onun dışında bir yerde yazmıyorad soyad verdiysen sıkıntı, mod menü kullanan kişiler oturduğun ili bulabiliyor.
yanlış anladın, mod menü oyuna bağlandığı ülke ve şehri görebilir. Ancak açık adresini, iletişim bilgilerini ve kimlik bilgilerini bulamaz.Rockstar hesabını oluştururken verdim o da zaten zorunlu. Onun dışında bir yerde yazmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de ilginç bir şekilde bu olaydan sonra online giriş yapamıyorum ev internetinden ama kendi telefonumun internetini bağlayınca açıldı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu olayla mı ilgili sizce yoksa tesadüf mü? Çünkü daha öncede aynısı olmuştu.