Neler Yeni

Oyunlardaki hesaplardan ev adresi bulunabilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hamza Selçuk Kurt
Bu gün GTA 5 oynarken birisiyle tartıştım. Biraz tehditvari konuştu. Ev adresini bulcam vs. gibi. Büyük ihtimalle bir şey yapamaz ama genede içim rahat etsin diye soruyorum. E-mail den steam veya rockstar hesabından bu tarz bilgilere ulaşabilir mi?
Hocam büyük ihtimalle 10 yaşında veledin tekidir klasik adresini bulcam panelden TC ni bulcam falan derler ama hiçbişey yapamaz

xACa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Alperen
ad soyad verdiysen sıkıntı, mod menü kullanan kişiler oturduğun ili bulabiliyor.

uyg4rcik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Uygar
İlgilendiği Kategoriler
Sosyal Medya
Instagram
uyg4rcik
Nasıl ulaşabilir? Herhangi bir yerde bu tarz bilgileri girmedim.
Kardeşim benim hiçbir şey yapamaz, bu firmalar senin bilgilerini vermez. Bir kaç arkadaş ulaşabilir yazmış amaçları seni korkutmak kapat konuyu ve rahatça yat.

Ryzenx

80+
ad soyad verdiysen sıkıntı, mod menü kullanan kişiler oturduğun ili bulabiliyor.
Rockstar hesabını oluştururken verdim o da zaten zorunlu. Onun dışında bir yerde yazmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de ilginç bir şekilde bu olaydan sonra online giriş yapamıyorum ev internetinden ama kendi telefonumun internetini bağlayınca açıldı.

Bu olayla mı ilgili sizce yoksa tesadüf mü? Çünkü daha öncede aynısı olmuştu.

Son düzenleme:

xACa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Alperen
Rockstar hesabını oluştururken verdim o da zaten zorunlu. Onun dışında bir yerde yazmıyor

Bir de ilginç bir şekilde bu olaydan sonra online giriş yapamıyorum ev internetinden ama kendi telefonumun internetini bağlayınca açıldı.

Bu olayla mı ilgili sizce yoksa tesadüf mü? Çünkü daha öncede aynısı olmuştu.
yanlış anladın, mod menü oyuna bağlandığı ülke ve şehri görebilir. Ancak açık adresini, iletişim bilgilerini ve kimlik bilgilerini bulamaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,583
Üyeler
162,030
Son üye
yuzugullu
Top Bottom