Merhaba, öncelikle sanırım 6-7 yıldır oyun oynuyorum ve bunların çoğunluğunda HTAST'ler hep oyunların bir parçası oldu. Hep oyun oynarken karşılaşıyordum böyle kişilerlen. Gerçek hayatta hiç olmamalarını garipsiyordum. Tek yaptıkları insanları kırmak, üzmek olan bu insanları bir türlü anlayamıyordum. Oyunları hiç anlayamıyordum. Oyunlar özellikle böylelerine ban atmak yerine bunlara sinirlerini boşaltmak için sövenlere ban atıyordu. Artık bunlar mantar gibi türemeye başladı.(hızlıca çoğalmak) Artık bunlar yüzünden oyunları bırakmaya başladım.(Valorant) Adeta elim ayağım bağlı çaresiz kalmıştım. Oyunların bunlara hiçbir çaresi yoktu. Acaba çaresi anakart ban mıydı? Ama böyle bir şeye HWİD ban atmakta saçmalığın daniskası. Artık yoğun stresten kaynaklanan bir şekilde hippokampüsüm mercimek gibi oldu. Öyle beklemeye başladım. Sonra anladım. Bunlara çare yoktu. İnsan varoluşunun kökünden gelen bir tutarsızlıktı. Ama neden böyle olmuşlardı? İki türde çocuktu. Onlarda çocuktu, Bizde çocuktuk, Ama onlar bir O...