Neler Yeni

Oyunlardaki toxicler hakkında düşünceleriniz.

XenonVL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Ahmet Mehmet
Merhaba, öncelikle sanırım 6-7 yıldır oyun oynuyorum ve bunların çoğunluğunda HTAST'ler hep oyunların bir parçası oldu. Hep oyun oynarken karşılaşıyordum böyle kişilerlen. Gerçek hayatta hiç olmamalarını garipsiyordum. Tek yaptıkları insanları kırmak, üzmek olan bu insanları bir türlü anlayamıyordum. Oyunları hiç anlayamıyordum. Oyunlar özellikle böylelerine ban atmak yerine bunlara sinirlerini boşaltmak için sövenlere ban atıyordu. Artık bunlar mantar gibi türemeye başladı.(hızlıca çoğalmak) Artık bunlar yüzünden oyunları bırakmaya başladım.(Valorant) Adeta elim ayağım bağlı çaresiz kalmıştım. Oyunların bunlara hiçbir çaresi yoktu. Acaba çaresi anakart ban mıydı? Ama böyle bir şeye HWİD ban atmakta saçmalığın daniskası. Artık yoğun stresten kaynaklanan bir şekilde hippokampüsüm mercimek gibi oldu. Öyle beklemeye başladım. Sonra anladım. Bunlara çare yoktu. İnsan varoluşunun kökünden gelen bir tutarsızlıktı. Ama neden böyle olmuşlardı? İki türde çocuktu. Onlarda çocuktu, Bizde çocuktuk, Ama onlar bir O...

Bura.K

80+ Silver
Yanlış anlamayın ama yazınız Google Translate'nin çevirisi gibi olmuş.

Konuya gelirsek; keşke donanım banı yeseler.

XenonVL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Ahmet Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlış anlamayın ama yazınız Google Translate'nin çevirisi gibi olmuş.

Konuya gelirsek; keşke donanım banı yeseler.
Öncelikle teşekkürler, yazımın daha çok translate yazısı gibi olup insanların aklına kazınması için yaptım.

Ama bence direkt donanım banı atmak biraz saçma gibi. Oyunlar daha hilelere donanım banı atmıyor, trollere falan atmaları saçmalık gibi.

yigithandeniz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
yigithandeniz
bu hayatta neyi ne kadar istemezsen o mutlaka gelip seni buluyor herkes için geçerli maalesef doğru düzgün oyun oynamak için giriyorum sürekli problemli insanlar denk geliyor ping sorunu olan mı dersin bilerek afk kalan mı dersin insanları rahatsız edip moral bozan mı dersin hepsi geliyor beni buluyor mıknatıs gibiyim çekiyorum sanırım düzgün dört kişi beş kişi bulup belli saatlerde beraber oynamak bunun dışında bir çözüm var mı bilmiyorum

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Umurumda değiller, ben var olduklarını hisstmyorum diğer oyuncularla çok bağ kurmadığım konuşmadığım için zaten herkesin mici susturuyorum ben.

XenonVL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Ahmet Mehmet
Valorant dediğin oyunda toxic olmaması imkansız zaten.
İşte bu yüzden kendi arkadaşlarınla girmelisin maçlara.
Arkadaşlarım yok. Aslında yok demeyeyimde, bir sürü arkadaşım olmasına rağmen hiçbiri valo oynamıyor, sorun orada işte.

XenonVL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Ahmet Mehmet
O yüzden bende oynamamaya karar verdim artık. Singleplayer oyunlara yöneleceğim. Oynarsam tek oynayacağım online minecraft multiplayer olur. Artık harçlık fln biriktirip RDR2, GTA5, Dying Light 2, Far Cry 6(çıkmadı biliyorum) falan oynarım.

yigithandeniz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
yigithandeniz
O yüzden bende oynamamaya karar verdim artık. Singleplayer oyunlara yöneleceğim. Oynarsam tek oynayacağım online minecraft multiplayer olur. Artık harçlık fln biriktirip RDR2, GTA5, Dying Light 2, Far Cry 6(çıkmadı biliyorum) falan oynarım.
kaç yaşındasın

Bura.K

80+ Silver
Ama bence direkt donanım banı atmak biraz saçma gibi. Oyunlar daha hilelere donanım banı atmıyor, trollere falan atmaları saçmalık gibi.
Kendi şahsi fikrimce konuşuyorum, mantıklı mantıksız tartışılır :D:

Donanım banı ağır kaçabilir dediğiniz gibi, o yüzden 3 hak verilmeli kullanıcıya. İlk uyarı 3 gün uzaklaştırma, ikinci uyarı 1 ay, son uyarı donanım banı. Aynı hatayı 3 kere yapan birisi o oyunda barınmamalı, barınamaz. Affedersiniz ama hayvanlar bile bir şeyi 3 kere "yapma" deyince yapmayı bırakıyorlar.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
5 kişi olmadıkça online oyun oynamıyoruz. 4 kişi bile olsan bir toxic oyunun içine ediyor. Haftada 1 gün csgo oynuyoruz. Son round hep bilerek ban yerim. Hep aynı şeyi yaptığım için her seferinde 7 gün yiyorum. Böyle böyle uzaklaşıyorum online oyunlardan :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,088
Üyeler
168,381
Son üye
Kerem Çiftçi
Top Bottom