Neler Yeni

Oyunlardan bir tek ben mi sıkılıyorum?

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Ömer Murat KARACA
Seneler önce İ5 650, 4GB RAM ve HD5450 ile dona kasa oynadığım günlerde aldığım zevkin 1000'de 1'i bile şuan yok. Her sene oyun oynarım, daha iyi FPS alırım diye cihazı güncelliyorum ama ben güncelledikçe oyun oynama isteğim azalıyor. Şuan imzamdaki laptop var ama Excel'de hesap kitap yapmak, Facebook'ta dolaşmak dışında adam akıllı bir şey yapmıyorum. Sadece GTA 6 biraz heyecanlandırıyor onu da ayıracak bir bütçem şuanki şartlarımda yok xD
Sizde de durum böyle mi yoksa tek bende mi bir sorun var?

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Seneler önce İ5 650, 4GB RAM ve HD5450 ile dona kasa oynadığım günlerde aldığım zevkin 1000'de 1'i bile şuan yok. Her sene oyun oynarım, daha iyi FPS alırım diye cihazı güncelliyorum ama ben güncelledikçe oyun oynama isteğim azalıyor. Şuan imzamdaki laptop var ama Excel'de hesap kitap yapmak, Facebook'ta dolaşmak dışında adam akıllı bir şey yapmıyorum. Sadece GTA 6 biraz heyecanlandırıyor onu da ayıracak bir bütçem şuanki şartlarımda yok xD
Sizde de durum böyle mi yoksa tek bende mi bir sorun var?
Bende pc almadan önce şunu oynayacam bunu oynayacam falan diyordum. Akşama kadar pc başından kalkmam diyordum ama hiçbir oyunu oynayasım gelmiyor bir tek cs2 oynuyorum 350 saat civarı var onuda haftada 1 Drop düşürmek için oynuyorum yarim saat oynayınca hemen sıkılıyorum. Oyun falan hiç oynayasım yok nerdeyse

Kasvetli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kasvetli
Ben de bu aralar Warframe dışında pek zevk almıyorum. Arada Albion Online girip dungeon dönüp çıkıyorum. İndirmlerde Ark'ı almayı planlıyorum arkadaşımla oynarız umarım.

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Harbiden 2.marşta çalışan masaüstü bilgisayarim vardı 9400gt ekran kartı vardı. Ekstra fan tutuyordum çalışsın diye hayvan gibi fan sesi geliyordu ama yine de Minecraft oynarken bile feci keyif alıyordum şimdi rtx4060 lı victus laptopum var hiç oyun oynama isteği yok YKS var ondan mi bilmiyorum. Bir de ufacık fan sesinden rahatsız oluyorum.

Kasvetli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kasvetli
He bir de yaklaşık 150 gün sonra tekrar lol indirmiştim, oyunu unutmuşum gibi, motor becerileri falan tutmuyor.

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,035
İsim
Asil
Bende de aynı zamanında 30fps zula oynarken aldığım zevki şuan istediğim her oyunu oynayabileceklen almıyorum. Özellikle tek başıma oynadığımda, online story fark etmiyor. Bi arkadaş olmadığı sürece insanın oynayası gelmiyor. Biri olucak fifa atıcaksın cs atıcaksın falan.

Top Bottom