aga bende korku fılmı vs ızleyemem ama bu resıdent evıl 2 remake yı gördukce agzım sulanıyorKorku oyunlar filmler ve kitaplarından çok korkuyorum. FNAF1 indireceğim, sizce korkar mıyım?
Bu saatlerde oynayacağım.
Yoksa direkt RDR2'yi indirip sabaha oynasam mı?
Yaşım 25 ben de korkuyorum. O yüzden korku oyunları oynamıyorum. Boşver her şeyi sevmeye çalışmak zorunda değilsin.Korku oyunlar filmler ve kitaplarından çok korkuyorum. FNAF1 indireceğim, sizce korkar mıyım?
Korkunun ecele faydası yok. Aç bir Outlast kendine gelirsin.Korku oyunlar filmler ve kitaplarından çok korkuyorum. FNAF1 indireceğim, sizce korkar mıyım?
demiKorkunun ecele faydası yok. Aç bir Outlast kendine gelirsin.
30 yaşına geldim hala adam gibi oturup bende korku oyunu oynayamıyorum. Csgoda bi ara saklambaç gibi bir akım çıkmıştı orda bile bazı mapleri oynayamadığım zaman oldu ben artık korku oyunlarını saldım. Fps yada hikayeli tatlış oyunlar bakıyorum. Oynayıp bitirebildiğim en gerilimli korkulu oyun Limboydu gerisini sen düşün.Korku oyunlar filmler ve kitaplarından çok korkuyorum. FNAF1 indireceğim, sizce korkar mıyım?
Resident Evil 7 indir çok masum her yaşa hitap eden ortamın çok hoş samimi olduğu süper bir oyunKorku oyunlar filmler ve kitaplarından çok korkuyorum. FNAF1 indireceğim, sizce korkar mıyım?