Neler Yeni

oyunlardan zevk almamaya başladım

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,315
İsim
Fenasi Kerim durmaz
Normal aynı olay bendede oldu yaş arttırkça gerçekleri oyunun sana hiçbirşey kazandırmayacağını anladığın zaman oynayasın gelmiyo zevk ayrı konu olabilir ama ona bağlı.

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı

FurkanIIy

80+ Bronze
eskiden sistemim yoktu 7 8 yaşlarında torrentten gta indirmiştim eski bir laptopa gta bitirmiştim o zaman varya nasıl zevk veriyordu oyun oynamak için herşeyimi verirdim şimdi 13 yaşına gireceğim 4070 sistemim var ama hiçbir oyun sarmıyor neden bilmiyorum ne yapmamı önerirsiniz
Kanka çünkü o zamanlar senin mutluluk hormonunu tetikleyen şeye zar zor ulaşabiliyordun ve ulaştığında aşırı zevk alıyordun. Şimdi elinin altında her dakika bakabildiğin ve her oyunu açan bir bilgisayar var, sürekli olarak aynı zevki verdiği için seni daha üst düzeye çıkaramayacak. (hayran olduğun bir oyunu falan oynarsan başka tabi) Bundan dolayı kendine belirli hedefler koyarak onları başarmaya çalışabilirsin, böylelikle zar zor ulaşabildiğin ama ulaştığında seni aşırı derecede mutlu edecek bir şey var olur. Tabi 13 yaşındaki biri nasıl bir hedef koyar orasını bilmiyorum

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı
Kanka çünkü o zamanlar senin mutluluk hormonunu tetikleyen şeye zar zor ulaşabiliyordun ve ulaştığında aşırı zevk alıyordun. Şimdi elinin altında her dakika bakabildiğin ve her oyunu açan bir bilgisayar var, sürekli olarak aynı zevki verdiği için seni daha üst düzeye çıkaramayacak. (hayran olduğun bir oyunu falan oynarsan başka tabi) Bundan dolayı kendine belirli hedefler koyarak onları başarmaya çalışabilirsin, böylelikle zar zor ulaşabildiğin ama ulaştığında seni aşırı derecede mutlu edecek bir şey var olur. Tabi 13 yaşındaki biri nasıl bir hedef koyar orasını bilmiyorum
Doğru oyuna ulaşmak kolaysa değeri kalmaz

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,471
İsim
Sarp Yılmaz
eskiden sistemim yoktu 7 8 yaşlarında torrentten gta indirmiştim eski bir laptopa gta bitirmiştim o zaman varya nasıl zevk veriyordu oyun oynamak için herşeyimi verirdim şimdi 13 yaşına gireceğim 4070 sistemim var ama hiçbir oyun sarmıyor neden bilmiyorum ne yapmamı önerirsiniz
daha 13 yaşında zevk alma duygunu kaybettiysen geçmiş olsun kardeşim :(

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,454
İsim
uwu
Erken PC aldım galiba
kişiden kişiye değişir bnim ilk pc ilkokulda flndım şuan ortalama bir sistem var ve bndede zevk kalmadı hangi oyuna başlasam ilk 2/3 gün sarıyor devamı gelmiyor eğer 1 saat olsada kafam dağılsın diyorsan

ve eski oyunlar daha çok sarıyor misal bn 7/7.5 yıldır hala oynadığım oyun var ve 15 yaşındayım..

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı
Ee bende çağrı omer Faruk ismim
He tamam
Mesaj otomatik birleştirildi:

kişiden kişiye değişir bnim ilk pc ilkokulda flndım şuan ortalama bir sistem var ve bndede zevk kalmadı hangi oyuna başlasam ilk 2/3 gün sarıyor devamı gelmiyor eğer 1 saat olsada kafam dağılsın diyorsan

ve eski oyunlar daha çok sarıyor misal bn 7/7.5 yıldır hala oynadığım oyun var ve 15 yaşındayım..
Hangi oyunlar mesela
Mesaj otomatik birleştirildi:

Erken PC aldım galiba
@Mechanist neye şaşırdın abi

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,471
İsim
Sarp Yılmaz

CRØXY