Neler Yeni

OYUNLARİ SİLMEDEN NASIL FORMAT ATILIR

Dx Muum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
arda
ekran kartım her 15 saniyede 3 saniyelik %100 kullanıma çıkıyor format atacağım ama oyun dosyalarının silinmemesini istiyorum

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
ekran kartım her 15 saniyede 3 saniyelik %100 kullanıma çıkıyor format atacağım ama oyun dosyalarının silinmemesini istiyorum
Oyunlarınızı başka bir HDD/SSD'ye taşıyabilirsiniz en sağlıklı yöntem olarak. Ama format atmak yerine, önce ekran kartı driver'ınızı DDU ile silip en güncel driver sürümünü kurmanızı ve sorunun gidip gitmediğini gözlemlemenizi öneririm.

Dx Muum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunlarınızı başka bir HDD/SSD'ye taşıyabilirsiniz en sağlıklı yöntem olarak. Ama format atmak yerine, önce ekran kartı driver'ınızı DDU ile silip en güncel driver sürümünü kurmanızı ve sorunun gidip gitmediğini gözlemlemenizi öneririm.
Dün ddu ile silip en güncel driveri kurdum bu sabah PC yi açtım böyle bir sorunla karşılaştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartım rx6600

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
Dün ddu ile silip en güncel driveri kurdum bu sabah PC yi açtım böyle bir sorunla karşılaştım

Ekran kartım rx6600
hangi surumu kurmustunuz acaba?

Dx Muum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
arda

Ekler

• Screenshot_2022-08-05-09-29-45-509_com.opera.browser.jpg
    Screenshot_2022-08-05-09-29-45-509_com.opera.browser.jpg
    248 KB · Hit: 42

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
formattan once 22.5.1 surumunu kurmanizi onerebilirim

Dx Muum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
arda
formattan once 22.5.1 surumunu kurmanizi onerebilirim
Driveri guncellemeden önce onu kullaniyordum

Ya ben şeyden korkuyorum dedim ya her 25 saniyede 3 saniyelik kartın kullanimi artıyor kart yanar falan ondan çok korkuyorum

TahinPekmez

80+ Silver
Yaa bu amd kartlar hep sıkıntılı mı

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Belki PC ye virüs bulaşmıştır hemende kartı suclamayalim bence
İndirdiğiniz driver sürümü "Optional" yani normal WHQL sürümler gibi sağlıklı ve tam çıkmış bir sürüm değil. Bu sürümü DDU ile silip önceki sürüme, yani en güncel WHQL sürüme geçmeniz gerekiyor. Zaten sorun siz Optional driver'ı indirdikten sonra başladıysa nedeni budur.

Dx Muum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
arda
İndirdiğiniz driver sürümü "Optional" yani normal WHQL sürümler gibi sağlıklı ve tam çıkmış bir sürüm değil. Bu sürümü DDU ile silip önceki sürüme, yani en güncel WHQL sürüme geçmeniz gerekiyor. Zaten sorun siz Optional driver'ı indirdikten sonra başladıysa nedeni budur.
Evet dün falan yoktu bu sabah basladi

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Evet dün falan yoktu bu sabah basladi
O zaman dediğimi yapın. AMD Driver sitesinden en son güncel WHQL sürümü indirin, DDU ile şu an kullandığınız driver'ı güvenli moda geçip silin. Normal modda PC'yi yeniden başlatıp indirdiğiniz WHQL driver'ı kurun.

Dx Muum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
arda
O zaman dediğimi yapın. AMD Driver sitesinden en son güncel WHQL sürümü indirin, DDU ile şu an kullandığınız driver'ı güvenli moda geçip silin. Normal modda PC'yi yeniden başlatıp indirdiğiniz WHQL driver'ı kurun.
Dediginizi yaptim sorun duzeldi sorun varken kart 15 saniye icinde 3 saniyelik %80 ile %100 arasi kullanima geciyordu ve kullanim arttigi icinde fanlar donmeye basliyordu suanda ekran karti 1dk icinde 1 saniye bile degil nerdeyse %100 kullanima geciyor ama fanlar falan donmuyor sorun bence duzeldi nerdeyse format atacaktim cok tesekkurler

Top Bottom