OYUNLARİ SİLMEDEN NASIL FORMAT ATILIR

Dx Muum

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
109
ekran kartım her 15 saniyede 3 saniyelik %100 kullanıma çıkıyor format atacağım ama oyun dosyalarının silinmemesini istiyorum

ekran kartım her 15 saniyede 3 saniyelik %100 kullanıma çıkıyor format atacağım ama oyun dosyalarının silinmemesini istiyorum
Oyunlarınızı başka bir HDD/SSD'ye taşıyabilirsiniz en sağlıklı yöntem olarak. Ama format atmak yerine, önce ekran kartı driver'ınızı DDU ile silip en güncel driver sürümünü kurmanızı ve sorunun gidip gitmediğini gözlemlemenizi öneririm.

Oyunlarınızı başka bir HDD/SSD'ye taşıyabilirsiniz en sağlıklı yöntem olarak. Ama format atmak yerine, önce ekran kartı driver'ınızı DDU ile silip en güncel driver sürümünü kurmanızı ve sorunun gidip gitmediğini gözlemlemenizi öneririm.
Dün ddu ile silip en güncel driveri kurdum bu sabah PC yi açtım böyle bir sorunla karşılaştım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartım rx6600

Dün ddu ile silip en güncel driveri kurdum bu sabah PC yi açtım böyle bir sorunla karşılaştım

Ekran kartım rx6600
hangi surumu kurmustunuz acaba?

Ekler

• Screenshot_2022-08-05-09-29-45-509_com.opera.browser.jpg
    Screenshot_2022-08-05-09-29-45-509_com.opera.browser.jpg
    248 KB · Hit: 71
formattan once 22.5.1 surumunu kurmanizi onerebilirim

formattan once 22.5.1 surumunu kurmanizi onerebilirim
Driveri guncellemeden önce onu kullaniyordum

Ya ben şeyden korkuyorum dedim ya her 25 saniyede 3 saniyelik kartın kullanimi artıyor kart yanar falan ondan çok korkuyorum

Yaa bu amd kartlar hep sıkıntılı mı

Belki PC ye virüs bulaşmıştır hemende kartı suclamayalim bence
İndirdiğiniz driver sürümü "Optional" yani normal WHQL sürümler gibi sağlıklı ve tam çıkmış bir sürüm değil. Bu sürümü DDU ile silip önceki sürüme, yani en güncel WHQL sürüme geçmeniz gerekiyor. Zaten sorun siz Optional driver'ı indirdikten sonra başladıysa nedeni budur.

İndirdiğiniz driver sürümü "Optional" yani normal WHQL sürümler gibi sağlıklı ve tam çıkmış bir sürüm değil. Bu sürümü DDU ile silip önceki sürüme, yani en güncel WHQL sürüme geçmeniz gerekiyor. Zaten sorun siz Optional driver'ı indirdikten sonra başladıysa nedeni budur.
Evet dün falan yoktu bu sabah basladi

Evet dün falan yoktu bu sabah basladi
O zaman dediğimi yapın. AMD Driver sitesinden en son güncel WHQL sürümü indirin, DDU ile şu an kullandığınız driver'ı güvenli moda geçip silin. Normal modda PC'yi yeniden başlatıp indirdiğiniz WHQL driver'ı kurun.

O zaman dediğimi yapın. AMD Driver sitesinden en son güncel WHQL sürümü indirin, DDU ile şu an kullandığınız driver'ı güvenli moda geçip silin. Normal modda PC'yi yeniden başlatıp indirdiğiniz WHQL driver'ı kurun.
Dediginizi yaptim sorun duzeldi sorun varken kart 15 saniye icinde 3 saniyelik %80 ile %100 arasi kullanima geciyordu ve kullanim arttigi icinde fanlar donmeye basliyordu suanda ekran karti 1dk icinde 1 saniye bile degil nerdeyse %100 kullanima geciyor ama fanlar falan donmuyor sorun bence duzeldi nerdeyse format atacaktim cok tesekkurler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,484
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri