ben youtubede kredi kartını seçip numaraya 5555555555 yazıp tarihe bişeyler girince ücretsiz alabileceğini ve yasal açıdan bir sorun olmadıgını gördüm bunun gibi başka birsey var mı suan o dediğim seyi denedim ama olmuyo
ben youtubede kredi kartını seçip numaraya 5555555555 yazıp tarihe bişeyler girince ücretsiz alabileceğini ve yasal açıdan bir sorun olmadıgını gördüm bunun gibi başka birsey var mı suan o dediğim seyi denedim ama olmuyo
onlar montajla koyulmuş olabilir videoyaben youtubede kredi kartını seçip numaraya 5555555555 yazıp tarihe bişeyler girince ücretsiz alabileceğini ve yasal açıdan bir sorun olmadıgını gördüm bunun gibi başka birsey var mı suan o dediğim seyi denedim ama olmuyo
Sadece kütüphanene geliyordu ama oyun falan inmiyordu satın alana kadar. sadece hava atarsın bak geyta 5 var diye.Bi ara BoaCompra diye bir şey vardı, saçma sapan bilgiler girip oyun alıyordun galiba.
Oyunları bedava alıyor sanıp parayı kaptiran çocuk gibi olmasın sonun dikkat etben youtubede kredi kartını seçip numaraya 5555555555 yazıp tarihe bişeyler girince ücretsiz alabileceğini ve yasal açıdan bir sorun olmadıgını gördüm bunun gibi başka birsey var mı suan o dediğim seyi denedim ama olmuyo
ben de onu anlattım zaten suan param yok diye böyle bi konu açtımBi ara BoaCompra diye bir şey vardı, saçma sapan bilgiler girip oyun alıyordun galiba.
yok reis öyle değil ama o video çok iyiOyunları bedava alıyor sanıp parayı kaptiran çocuk gibi olmasın sonun dikkat et![]()
Aynenyok reis öyle değil ama o video çok iyi