Neler Yeni

Yardım Oyunlarım sürekli çöküyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
berkay uysal
hangi oyunu oynarsam oynayayım farketmiyor belli bir süre geçtikten sonra hata alıyorum aldığım hataları resim olarak ekledim lütfen bir fikrin olan yardımcı olabilir mi
sistem özelliklerim : i5 8300h 1050m 16gb ram 240ssd 1tb hdd laptop msi gf638rc modeli
termal macunları değiştirdim ısı durumu iyi iken bile hatayı alıyorum işlemci ve ekran kartı ısım 60-75 arasındayken bile bu hatayla karşılaşıyorum sorun neyle kaynaklı bilmiyorum herşeyi denedim format attım driverleri kontrol ettim işe yarayan bir sonuca ulaşamadım

Ekler

• Ekran_Goruntusu_3.png
    Ekran_Goruntusu_3.png
    1.5 MB · Hit: 60
En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Muhammed Dinç
Ekran kartı driverlarini kontrol ettin mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Muhammed Dinç
Oyunun üzerine sağ tık yapıp uyumluluk sorunlarını gider yapar mısın? Bundan sonra farklı bir çözünürlükte ve yönetici olarak çalıştırma seçeneklerini de seçin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
berkay uysal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunun üzerine sağ tık yapıp uyumluluk sorunlarını gider yapar mısın? Bundan sonra farklı bir çözünürlükte ve yönetici olarak çalıştırma seçeneklerini de seçin.
denedim ve sonuç yine aynı sadece valorantta oyun çökmesi birkez yaşadım başka hiç yaşamadım valorantta o hatayı vermiyorken steamdan hangi oyunu açsam veya epic gamesten aynı hatayla karşılaşıyorum oyun motorlarıyla bir ilgisi olabilir mi veya uyumsuzluk yaratıcak ne olabilir bilmiyorum ve bazen hatayı bir kaç kez üst üste aldıktan sonra tekrar tekrar oyuna girdiğimde uzun bir süre hatayla karşılaşmadığımda oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

farklı çözünürlükte çalıştırınca hata alma süresi bi nebze gecikiyor çözünürlük düşürünce ama yine aynı hatayı alıyorum

Hiko335

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Hikmet Çalı

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar
Laptop' un Bataryasını çıkarın sadece güç girişi ile deneyin

4RSL4NN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Muhammed Arslan
Instagram
muhammed.arslan41
hangi oyunu oynarsam oynayayım farketmiyor belli bir süre geçtikten sonra hata alıyorum aldığım hataları resim olarak ekledim lütfen bir fikrin olan yardımcı olabilir mi
sistem özelliklerim : i5 8300h 1050m 16gb ram 240ssd 1tb hdd laptop msi gf638rc modeli
termal macunları değiştirdim ısı durumu iyi iken bile hatayı alıyorum işlemci ve ekran kartı ısım 60-75 arasındayken bile bu hatayla karşılaşıyorum sorun neyle kaynaklı bilmiyorum herşeyi denedim format attım driverleri kontrol ettim işe yarayan bir sonuca ulaşamadım
sorunu çözdün mü kanka şuan bende aynı sorunu yaşıyorum yardım edermisin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,942
Üyeler
168,709
Son üye
boradirek.
Top Bottom