Neler Yeni

Oyunlarımızı Anlattığımız Platformlar

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Öncelikle merhaba, bu forumda biraz daha aktifleştikten sonra bu konuyu açmayı amaçlamıştım. Bu günü de uygun gördüm.
Yeni oyunlarımızın konularını bundan sonra burada da paylaşacağım ama eski oyunlarımızı incelemek isteyenler için bu bağlantıları veriyorum.

Oyunumuza dair gelişmeleri paylaştığımız bir YouTube kanalımız var, oraya da gitmek isteyenler buyursunlar.

Ayrıca şu anda da Steam için 3B oyun geliştirmekteyiz. Bunun detayları için de Instagram hesabımızdan duyurular yapıyoruz.

Halihazırda devam eden projemiz için yaptığımız tasarımların bazılarının görsellerini de burada paylaşmak istiyorum.
Logomuz:
logo.png

koronalemoon.png
Blender ile yaptığımız bazı tasarımlar:
kahve1.jpg
kahve2.jpg

korsanalemoon.jpg
2020-05-23.jpg

Ayrıca, oyunumuza ait gelişmeleri payalştığımız ve sohbet ettiğimiz Discord sunucumuza bekliyorum. Hepinize iyi forumlar:)

Sormak istedikleriniz için de aşağıya beklediğimi belirtmek isterim :)

Ekler

• gemi.jpg
    gemi.jpg
    16.3 KB · Hit: 63

VitoScaletta

80+ Gold
Öncelikle merhaba, bu forumda biraz daha aktifleştikten sonra bu konuyu açmayı amaçlamıştım. Bu günü de uygun gördüm.
Yeni oyunlarımızın konularını bundan sonra burada da paylaşacağım ama eski oyunlarımızı incelemek isteyenler için bu bağlantıları veriyorum.

Oyunumuza dair gelişmeleri paylaştığımız bir YouTube kanalımız var, oraya da gitmek isteyenler buyursunlar.

Ayrıca şu anda da Steam için 3B oyun geliştirmekteyiz. Bunun detayları için de Instagram hesabımızdan duyurular yapıyoruz.

Halihazırda devam eden projemiz için yaptığımız tasarımların bazılarının görsellerini de burada paylaşmak istiyorum.
Logomuz:
Alıntıyı görüntüle
Blender ile yaptığımız bazı tasarımlar:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Ayrıca, oyunumuza ait gelişmeleri payalştığımız ve sohbet ettiğimiz Discord sunucumuza bekliyorum. Hepinize iyi forumlar:)

Sormak istedikleriniz için de aşağıya beklediğimi belirtmek isterim :)
bizim 7 kişilik grubumuz var bu yaz yazılım öğrenip 3d veya 2d seçimli hikaye oyunu yapmak istiyoruz unityden sizce yapabilirmiyiz çokmu zor

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk başlarda zorlanmıştım biraz, algoritma mantığını kavradıktan sonra kolay ama programlama kısmı.
Tasarım kısmı zaten kolay.
Blender öğrenmenizi tavsiye ederim.

VitoScaletta

80+ Gold
İlk başlarda zorlanmıştım biraz, algoritma mantığını kavradıktan sonra kolay ama programlama kısmı.
Tasarım kısmı zaten kolay.
Blender öğrenmenizi tavsiye ederim.
c sharp çalışız c sharp öğrendikten sonra nasıl bi yol izlememiz gerek unity den ders aldım c sharp dersi ordan hepsina atıp hep beraber çalışıcaz biraz yazarmısın ilk başta algoritma mantığı öğrenip sonra şöyle böyle yapıcaksın diye rehber şeklinde

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
c sharp çalışız c sharp öğrendikten sonra nasıl bi yol izlememiz gerek unity den ders aldım c sharp dersi ordan hepsina atıp hep beraber çalışıcaz biraz yazarmısın ilk başta algoritma mantığı öğrenip sonra şöyle böyle yapıcaksın diye rehber şeklinde
Rehber mi yapayım? O kadar bilgili değilim ama, sonuçta birine bir şeyler öğretebilmek için kendim de yeterli bilgiye sahip olmalıyım, değil mi? :)

VitoScaletta

80+ Gold
Rehber mi yapayım? O kadar bilgili değilim ama, sonuçta birine bir şeyler öğretebilmek için kendim de yeterli bilgiye sahip olmalıyım, değil mi? :)
bir sürü oyun yapmışsınız ekibinz kaç kişiydi bilmiyorum ama ekip halinde yapıcak kişiler için özellikle benim için çok önemli satırlarca yazı yerine
1.adım çalışmak istediğiniz yazılım programı bulacaksınız
2.adım asdfdsafdsa
3.adım adsfafdsadsf
bu şekilde olursa daha düzenli ve daha anlamaya müsait olur

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
1- Unity için C# ideal. Eğer Unreal Engine olacaksa C++ tercih edilmeli.
2- Karakter tasarımları için Blender gerekli.
3- Eğer texture olacaksa da ufak tefek fotoğraf düzenleme bilgisi. Bu noktada Photshop gibi yazılımları korsan kullanmak yerine GIMP gibi, Paint.net gibi açık kaynak kodlu ve ücretsiz yazılımlara yönelmenizi tavsiye ederim.

Gibi gibi. Aklıma geldikçe eklemeler yaparım. :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sormak istediğiniz bir şey var mı? @VitoScaletta

Son düzenleme:

VitoScaletta

80+ Gold
1- Unity için C# ideal. Eğer Unreal Engine olacaksa C++ tercih edilmeli.
2- Karakter tasarımları için Blender gerekli.
3- Eğer texture olacaksa da ufak tefek fotoğraf düzenleme bilgisi. Bu noktada Photshop gibi yazılımları korsan kullanmak yerine GIMP gibi, Paint.net gibi açık kaynak kodlu ve ücretsiz yazılımlara yönelmenizi tavsiye ederim.

Gibi gibi. Aklıma geldikçe eklemeler yaparım. :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sormak istediğiniz bir şey var mı? @VitoScaletta
karakter ortam tasarımlarını hazır alabileceğimiz site varmı ve playstore oyun koymak ücretsizmi nasıl koyuluyor

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Karakter tasarımlarını hazır satan siteler var, ücretsiz de vardır herhalde.
Play Store'da geliştirici hesabı açmak için bir defalığına mahsus 25 dolar ödemek gerek.

Top Bottom