Neler Yeni

oyunone sitesi güvenilir mi?

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,564
İsim
Cengiz
https://www.oyunone.com/ den steam key alıcam güvenilir mi?
1692553799935.png

Etbise kayıtlı ama sen genede dikkat et

Bor4

80+ Bronze
Bana supheli geldi humble bundle etail voidu gamebillet playstore gibi sitelerin dışından alma almak istediğin oyunu soylersen en ucuz nerede bulabilirim @ardaipek

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Site güvenilirse rust alıcam bende bilemedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana supheli geldi humble bundle etail voidu gamebillet playstore gibi sitelerin dışından alma almak istediğin oyunu soylersen en ucuz nerede bulabilirim @ardaipek
Rust bulabilirmisin

Ekler

• RRR.png
    RRR.png
    173.5 KB · Hit: 138

Crazycc7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Arda
Knk sen bu siteden rust aldın mı 197 tl çok iyi fiyat bende almayı düşünüyorum internetten baktım alan var 2 3 dk da gönderiyorlarmis steam kütüphanene hediye olarak

idorojen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Atakan Rodi
Knk sen bu siteden rust aldın mı 197 TL çok iyi fiyat bende almayı düşünüyorum internetten baktım alan var 2 3 dk da gönderiyorlarmis steam kütüphanene hediye olarak
Nerdeyse bütün oyunlarda stok yok diyor hocam eski fiyatlar bunlar, Rust’ta da stok göstermiyor

idorojen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Atakan Rodi
Aga rust stoğu yok diye bir şey yazmıyor bende peki başka oyun alsam site güvenilir mi
Bu siteden daha önce bir şey almadım hocam bilmiyorum, ama arkadaş eklemeniz lazım falan bir şeyler yazıyor hediye olarak gönderiyor olabilirler.

Crazycc7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Arda
Bu siteden daha önce bir şey almadım hocam bilmiyorum, ama arkadaş eklemeniz lazım falan bir şeyler yazıyor hediye olarak gönderiyor olabilirler.
Evet steam profil linkini atcakmisiz arkadaş ekledikten sonra hediye etceklermis 197 tl rust alcam stokta varsa alırsam yazarım buraya güvenilir olup olmadigni
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet steam profil linkini atcakmisiz arkadaş ekledikten sonra hediye etceklermis 197 TL rust alcam stokta varsa alırsam yazarım buraya güvenilir olup olmadigni
Yok steam ile ilgili tüm ürünler stokta yokmuş yapacak bisi yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,936
Üyeler
163,412
Son üye
achaw.exe
Top Bottom