oyunone sitesi güvenilir mi?

https://www.oyunone.com/ den steam key alıcam güvenilir mi?
1692553799935.png

Etbise kayıtlı ama sen genede dikkat et

Bana supheli geldi humble bundle etail voidu gamebillet playstore gibi sitelerin dışından alma almak istediğin oyunu soylersen en ucuz nerede bulabilirim @ardaipek

Site güvenilirse rust alıcam bende bilemedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bana supheli geldi humble bundle etail voidu gamebillet playstore gibi sitelerin dışından alma almak istediğin oyunu soylersen en ucuz nerede bulabilirim @ardaipek
Rust bulabilirmisin

Ekler

• RRR.png
    RRR.png
    173.5 KB · Hit: 176
Knk sen bu siteden rust aldın mı 197 tl çok iyi fiyat bende almayı düşünüyorum internetten baktım alan var 2 3 dk da gönderiyorlarmis steam kütüphanene hediye olarak

Knk sen bu siteden rust aldın mı 197 TL çok iyi fiyat bende almayı düşünüyorum internetten baktım alan var 2 3 dk da gönderiyorlarmis steam kütüphanene hediye olarak
Nerdeyse bütün oyunlarda stok yok diyor hocam eski fiyatlar bunlar, Rust’ta da stok göstermiyor

Aga rust stoğu yok diye bir şey yazmıyor bende peki başka oyun alsam site güvenilir mi
Bu siteden daha önce bir şey almadım hocam bilmiyorum, ama arkadaş eklemeniz lazım falan bir şeyler yazıyor hediye olarak gönderiyor olabilirler.

Bu siteden daha önce bir şey almadım hocam bilmiyorum, ama arkadaş eklemeniz lazım falan bir şeyler yazıyor hediye olarak gönderiyor olabilirler.
Evet steam profil linkini atcakmisiz arkadaş ekledikten sonra hediye etceklermis 197 tl rust alcam stokta varsa alırsam yazarım buraya güvenilir olup olmadigni
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet steam profil linkini atcakmisiz arkadaş ekledikten sonra hediye etceklermis 197 TL rust alcam stokta varsa alırsam yazarım buraya güvenilir olup olmadigni
Yok steam ile ilgili tüm ürünler stokta yokmuş yapacak bisi yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,665
Üyeler
195,701
Son üye
svsv12
Geri