Neler Yeni

oyunpazarin dan valorant hesabi alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Meriç
arkadaşlar oyunpazarin.com diye bir site var valorant hesabı falan satıyor nasıl yani aranızda satın alan varsa söyleyebilirmi güvenilir midir ??

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Yusufilhan
arkadaşlar oyunpazarin.com diye bir site var valorant hesabı falan satıyor nasıl yani aranızda satın alan varsa söyleyebilirmi güvenilir midir ??
çok güvendiğin biri olmadığı sürece alma bence
genelde çalınıt oluyor yada geri alıyolar hesabı

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Erdoğan Aktaş
Bende satiyorum ama valorant alıcaksan bildiğin birinden al riot tan geri alabiliyormuş

EsdeathSama

80+ Bronze
Siteden çok satıcı önemlidir, bende hesap al sat ve kas sat yapmıştım ve geri almaya da hiç çalışmadım. her şey satıcıda bitiyor.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Bu işin satışını yapıyorum, gerek kendi sitemde gerek farklı yerlerde. Hem SMM hem oyunlarla alakalı şeyler.
Valorant RANDOM Hesap olarak geçiyor.
Random hesaplarda hesaba birden fazla kişi giriyor, aldığınız hesaplar forumlardan çıkabiliyor, onlarca kişiye veriliyor.
Ki bu sattıkları hesapları da tedarikçilerden 4-5 TL'ye bulmak mümkün.
Ki bu hesaplar sürekli patlayan hesaplar. Bu işi yaklaşık 3 yıldır yapıyorum. 1 kişiye 3-4 hesap verdiğim oldu. (3 GÜN DEĞİŞİM GARANTİSİ VERİYORUM)

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
751
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
Hesap almak enayiliktir! Çünkü e-postasını değiştirsen bile desteğe yazıp geri alabilir. Hiçbir site 24 saatten fazla iade garantisi de veremez. Kullanıcı onaylıysa dava açabilirsin ancak dava masrafları alacağın paradan fazla olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Meriç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu işin satışını yapıyorum, gerek kendi sitemde gerek farklı yerlerde. Hem SMM hem oyunlarla alakalı şeyler.
Valorant RANDOM Hesap olarak geçiyor.
Random hesaplarda hesaba birden fazla kişi giriyor, aldığınız hesaplar forumlardan çıkabiliyor, onlarca kişiye veriliyor.
Ki bu sattıkları hesapları da tedarikçilerden 4-5 TL'ye bulmak mümkün.
Ki bu hesaplar sürekli patlayan hesaplar. Bu işi yaklaşık 3 yıldır yapıyorum. 1 kişiye 3-4 hesap verdiğim oldu. (3 GÜN DEĞİŞİM GARANTİSİ VERİYORUM)
sitenin ismini yazar mısın acaba

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Erdoğan Aktaş
Kabasakal yada klassgame parani 7 gün çektirtmiyor ve bazi siteler tc kimlik veriyor aslında ugrasabilirsin ben bir tane full dolu hesap sattım klassgame de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,184
Üyeler
168,743
Son üye
zwoldc
Top Bottom