saygoodbye
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanıtlarınız için sağolun. Bu tür konularda bilinçli olmak lazımmış ben hiç sorgulamadan almıştım. Her şey kuralına göre güzel
hocam ben her zaman kendi şahsi mailim yada telefon numaram kişisel bilgilerim ile kendime hesap açarım yada işlem yaparım aldığın hesaba baya bir emek vermişsin anlaşılan ama sen sen ol asla böyle şeylere bulaşma bu tarz platformlar ip değişkenliğinden dolayıda hesabı kalıcı şekilde banlayabiliyorlar benim bir arkadaşım senin yaşadığın durumun aynısı steam platformunda yaşamıştı mümkün olduğunca kendi kişisel hesaplarını kimseyle paylaşmamaya çalış çünkü bu tarz platformların acıması yok bu konuda geçmiş olsun tekrardanYanıtlarınız için sağolun. Bu tür konularda bilinçli olmak lazımmış ben hiç sorgulamadan almıştım. Her şey kuralına göre güzel
Ne istiyorlarsa ver hocam.Böyle yazdılar anlamadım ben zaten herşeyi en ufak ayrıntısıyla yazmıştım niye bazı soruları tekrardan sormuşlar ki otomatik mesaj mı![]()
Ek olarak kullandığım bazı vp kodlarını tarihleriyle birlikte de ekledim daha detaylı istedikleri bilgileri verdim bakalım artıkNe istiyorlarsa ver hocam.