Neler Yeni

Yardım Oyunu kurduğum diske göre performans değişir mi?

bracckles

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yavuz dogan
Merhaba, benim emektar sayılacak bir bilgisayarım var. Bu bilgisayarda bir sistem diski m2 ssd var birde bir harddisk var ssdnin alanı az olduğu için genelde oyunlarımı harddiske yüklüyorum. Geçenlerde cs yükledim ve diğer oyunlar givi harddiske yükledim, ancak en düşük ayarlar + çözünürlük düşürmeme rağmen oyunda hala kasma ve fps kayıpları oluyoe bunu ssdye kursam sonuç değişir mi yoksa sistemimden mi kaynaklı?

Trakya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Koray ercan
FPS te değişim olacağını düşünmüyorum ama yükleme süreleri kısalır özellikle hikayeli oyunlarda mesela bir yerden biryere fast travel yaptığında hard diskte 10 saniyede oyun yükleniyorsa ssd de 4 saniyede yüklenir

bracckles

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yavuz dogan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
FPS te değişim olacağını düşünmüyorum ama yükleme süreleri kısalır özellikle hikayeli oyunlarda mesela bir yerden biryere fast travel yaptığında hard diskte 10 saniyede oyun yükleniyorsa ssd de 4 saniyede yüklenir
Sadece yükleme hızında mı etki eder hocam oyun içi etkisi olmaz dimi

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Arda Teksin
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ferhat ÜZÜM
Merhaba, benim emektar sayılacak bir bilgisayarım var. Bu bilgisayarda bir sistem diski m2 ssd var birde bir harddisk var ssdnin alanı az olduğu için genelde oyunlarımı harddiske yüklüyorum. Geçenlerde cs yükledim ve diğer oyunlar givi harddiske yükledim, ancak en düşük ayarlar + çözünürlük düşürmeme rağmen oyunda hala kasma ve fps kayıpları oluyoe bunu ssdye kursam sonuç değişir mi yoksa sistemimden mi kaynaklı?
Belki drop yedirebilir ancak cs nin haritası vs. De küçüktür hikayesi oyun veya forza tarzı bisey olsa fark eder de cs yi bilmem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece yükleme hızında mı etki eder hocam oyun içi etkisi olmaz dimi
Ssd ye taşı bide öyle dene

bracckles

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yavuz dogan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
belki drop söz konusu olabilir.
Anladım benim emektarın vadesi dolmuş anlaşılan sağolun yardımınız için

Belki drop yedirebilir ancak cs nin haritası vs. De küçüktür hikayesi oyun veya forza tarzı bisey olsa fark eder de cs yi bilmem

Ssd ye taşı bide öyle dene
Sağolun yardım için eve geçince bir de öyle denerim umarım fark eder

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Erdem çay
Hdd sağlığı da düşükse sürekli drop yersin fps inde düşer malesef m2 ssd yada sata ssd artık oyunlar için şart yükleme süresi bir nebze kabul edilebilir fakat drop ve fps düşüklüğü katlanılmıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ferhat ÜZÜM
Anladım benim emektarın vadesi dolmuş anlaşılan sağolun yardımınız için

Sağolun yardım için eve geçince bir de öyle denerim umarım fark eder
Steam hata verirse geri yerine taşı pc yi kapa aç dosya konumu değişince epic hata vermişti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,066
Üyeler
166,479
Son üye
yagizynfdt
Top Bottom