Oyunu Silince Save Dosyaları Noluyor?

Wojoexe

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
373
Arkadaşlar epic games steam gibi platformlardan oyunu indirip biraz oynayıp silince saveleriniz de siliniyor mu? İlerde tekrar yüklersek baştan mı başlıyoruz yoksa kaldığımız yerden devam edebiliyor muyuz? Malum oyunların boyutu çok fazla ve aynı anda yüklemek istemiyorum hafıza sıkıntısından dolayı.

Save dosyasını başka yere alsan silinmez.

Genelde her oyunun kayıt dosyası yeri farklıdır. Bazı oyunlar Belgeler/My Games klasöründe kayıt dosyasını bırakıyor. Bazı oyunlar ise bulut kayıt sistemini kullanıyor. Steam gibi platformların kendi sunucularında saklanıyor kayıt dosyanız. Oyunu indirdiğinizde kayıt dosyası da indiriliyor ve kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.

Arkadaşlar epic games steam gibi platformlardan oyunu indirip biraz oynayıp silince saveleriniz de siliniyor mu? İlerde tekrar yüklersek baştan mı başlıyoruz yoksa kaldığımız yerden devam edebiliyor muyuz? Malum oyunların boyutu çok fazla ve aynı anda yüklemek istemiyorum hafıza sıkıntısından dolayı.
Ben 2019 aralıkta borderlands 2 oynamıştım geçen ay yeni pcemle girdim steamden aynı save açıldı steam cloud a kopyalanıyor.

Steam kendisi yedekliyor ama epic i bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama steamin yedek yapması için ayarlardan bir şey yapman gerekiyor

Geri