Neler Yeni

Oyunu Sinan Oğan'a ve Zafer Partisine verenler kimi desteklemeyi düşünüyor?

Sinan Oğan Erdoğan'ı, Ümit Özdağ Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı aldığı için soruyorum. Oyunu sadece bu ikisinden yana kullananlar cevaplarsa daha mutlu olurum.

Kaporta Eray

80+ Bronze
Bence tayyibe fazla etkisi olacağını düşünmüyorum zaten tayyibe vermeyi düşünenler 🐑🐑 ilk turda verirlerdi. İlk turda sinan oğana verenlerin büyük bir kısmının kılıçdaroğluna vereceğini düşünüyorum.

melidoas6

80+ Silver
Sinan Oğan Erdoğan'ı, Ümit Özdağ Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı aldığı için soruyorum. Oyunu sadece bu ikisinden yana kullananlar cevaplarsa daha mutlu olurum.
Erdoğan yada kk kazanmasını istesem ilk turda birine verirdim zaten. Biz iki tarafıda istemeyen insanlardık. Sandığa gitmeyi düşünmüyorum. Çoğu seçmende gitmeyecektir. Çünkü kk da Erdoğan'da özdağ ve oğanın başta söyledikleri şeye ters düşüyor ama tabi birini seçmek zorunda kaldılar. Bence seçimde bir şey değişmeyecek

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Erdoğan yada kk kazanmasını istesem ilk turda birine verirdim zaten. Biz iki tarafıda istemeyen insanlardık. Sandığa gitmeyi düşünmüyorum. Çoğu seçmende gitmeyecektir. Çünkü kk da Erdoğan'da özdağ ve oğanın başta söyledikleri şeye ters düşüyor ama tabi birini seçmek zorunda kaldılar. Bence seçimde bir şey değişmeyecek
Bende böyle düşünüyorum.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,184
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
oy vermemek = sığınmacılar gitmesin, ekonomik krize sebep olan ekonomi politikaları sürsün.

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Büyük ihtimal çoğu tarafsız kalacak bence .
Zaten her iki tarafda bıktıkları için ve onların görüşlerine tam olduğu için oy vermek isteyen Sinan Oğan'a oy verdiler.

Techno08

80+ Gold

Bu düzene seyirci kalacaksınız yani.... Kendinize bunu layık görüyorsanız siz bilirsiniz çünkü 2028'de çok pişman olabilirsiniz keşke oy verseydim diyecek bu kitle.

melidoas6

80+ Silver
Büyük ihtimal çoğu tarafsız kalacak bence .
Zaten her iki tarafda bıktıkları için ve onların görüşlerine tam olduğu için oy vermek isteyen Sinan Oğan'a oy verdiler.
Katılıyorum ben iki adayıda beğenmiyorum bu yaştaki insanlara ülke emanet etmek için oy vermekte istemiyorum. Oğan ise başta entelektüel ve mantıklı konuştu şuan kendisine ters düştü adama oy vermeyen herkes linçledi. Özdağ da kendine ters düştü ama kk destekledi diye linç yemedi. kötünün iyisini seçmeye zorlanıyoruz...Ben onlara oy veren seçmen olarak tarafsız kalmamalarına üzüldüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu düzene seyirci kalacaksınız yani.... Kendinize bunu layık görüyorsanız siz bilirsiniz çünkü 2028'de çok pişman olabilirsiniz keşke oy verseydim diyecek bu kitle.
2-3 yıla erken seçim olur bu enkazı kimse toparlayamaz. Bu duruma 20 yıldır seyirci kalanlar düşünsün. Bu kadar olumsuz şeye rağmen kazanamayan muhalefet var. Seçimi çok rahat kazanan aday vardı. O kişi aday olsaydı çoğu kişi ona vericekti. Bu seçimin böyle olacağı belliydi. Başta yapıldı hata. Yüzde 4lük fark kapanacak bir fark mı bilemiyorum. Belki giderim seçimlere ondanda emin değilim. Bu akşamki mevzular açık mikrofona göre bir karar veririm

Techno08

80+ Gold
Katılıyorum ben iki adayıda beğenmiyorum bu yaştaki insanlara ülke emanet etmek için oy vermekte istemiyorum. Oğan ise başta entelektüel ve mantıklı konuştu şuan kendisine ters düştü adama oy vermeyen herkes linçledi. Özdağ da kendine ters düştü ama kk destekledi diye linç yemedi. kötünün iyisini seçmeye zorlanıyoruz...Ben onlara oy veren seçmen olarak tarafsız kalmamalarına üzüldüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2-3 yıla erken seçim olur bu enkazı kimse toparlayamaz. Bu duruma 20 yıldır seyirci kalanlar düşünsün. Bu kadar olumsuz şeye rağmen kazanamayan muhalefet var. Seçimi çok rahat kazanan aday vardı. O kişi aday olsaydı çoğu kişi ona vericekti. Bu seçimin böyle olacağı belliydi. Başta yapıldı hata. Yüzde 4lük fark kapanacak bir fark mı bilemiyorum. Belki giderim seçimlere ondanda emin değilim. Bu akşamki mevzular açık mikrofona göre bir karar veririm

Ben size sandığa gitmenizi tavsiye ederim hocam doğrusunun bu olduğunu düşünüyorum. Biz avrupalı değiliz burası da Almanya Hollanda değil aday seçme ya da "bir aday olmadı bu yüzden de oy kullanmayacağım" deme gibi bir lüksümüz yok sığınmacılar akın akın geliyor yarın öbür gün hak talep etmeye de başlarlar ekonomi daha da kötüleşecek hüdapar sorunu ayrı adamlar kürdistanın kurulmasını istiyor özerklik talepleri var Türkiye'yi bölmek istiyorlar kusura bakmayın üstünüze alınmayın ama bu tarz davranışlar anca şımarık batılı seçmenlerin davranışlardır adamların ekonomisi iyi durumları iyi seçici davranıyorlar. Kılıçdaroğlunun ülkeyi bende hemen toparlayacağını düşünmüyorum dediğiniz gibi büyük bir enkaz var ama en azından bir şans verelim.... Beceremezse göndeririz bu ancak böyle olur.

Top Bottom