Sinan Oğan Erdoğan'ı, Ümit Özdağ Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı aldığı için soruyorum. Oyunu sadece bu ikisinden yana kullananlar cevaplarsa daha mutlu olurum.
Erdoğan yada kk kazanmasını istesem ilk turda birine verirdim zaten. Biz iki tarafıda istemeyen insanlardık. Sandığa gitmeyi düşünmüyorum. Çoğu seçmende gitmeyecektir. Çünkü kk da Erdoğan'da özdağ ve oğanın başta söyledikleri şeye ters düşüyor ama tabi birini seçmek zorunda kaldılar. Bence seçimde bir şey değişmeyecekSinan Oğan Erdoğan'ı, Ümit Özdağ Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı aldığı için soruyorum. Oyunu sadece bu ikisinden yana kullananlar cevaplarsa daha mutlu olurum.
Bende böyle düşünüyorum.Erdoğan yada kk kazanmasını istesem ilk turda birine verirdim zaten. Biz iki tarafıda istemeyen insanlardık. Sandığa gitmeyi düşünmüyorum. Çoğu seçmende gitmeyecektir. Çünkü kk da Erdoğan'da özdağ ve oğanın başta söyledikleri şeye ters düşüyor ama tabi birini seçmek zorunda kaldılar. Bence seçimde bir şey değişmeyecek
oy vermemek = sığınmacılar gitmesin, ekonomik krize sebep olan ekonomi politikaları sürsün.Erdoğan yada kk kazanmasını istesem ilk turda birine verirdim zaten. Biz iki tarafıda istemeyen insanlardık. Sandığa gitmeyi düşünmüyorum. Çoğu seçmende gitmeyecektir. Çünkü kk da Erdoğan'da özdağ ve oğanın başta söyledikleri şeye ters düşüyor ama tabi birini seçmek zorunda kaldılar. Bence seçimde bir şey değişmeyecek
Aynen öyleoy vermemek = sığınmacılar gitmesin, ekonomik krize sebep olan ekonomi politikaları sürsün.
aga abarttı demeyin faizi düşürmeye devam edeceğiz diyo bu ekonomist 2 seneye ekmek bulamayacağız bak o duruma düşünce gelicem yazıcam buraya.oy vermemek = sığınmacılar gitmesin, ekonomik krize sebep olan ekonomi politikaları sürsün.
Erdoğan yada kk kazanmasını istesem ilk turda birine verirdim zaten. Biz iki tarafıda istemeyen insanlardık. Sandığa gitmeyi düşünmüyorum. Çoğu seçmende gitmeyecektir. Çünkü kk da Erdoğan'da özdağ ve oğanın başta söyledikleri şeye ters düşüyor ama tabi birini seçmek zorunda kaldılar. Bence seçimde bir şey değişmeyecek
Katılıyorum ben iki adayıda beğenmiyorum bu yaştaki insanlara ülke emanet etmek için oy vermekte istemiyorum. Oğan ise başta entelektüel ve mantıklı konuştu şuan kendisine ters düştü adama oy vermeyen herkes linçledi. Özdağ da kendine ters düştü ama kk destekledi diye linç yemedi. kötünün iyisini seçmeye zorlanıyoruz...Ben onlara oy veren seçmen olarak tarafsız kalmamalarına üzüldüm.Büyük ihtimal çoğu tarafsız kalacak bence .
Zaten her iki tarafda bıktıkları için ve onların görüşlerine tam olduğu için oy vermek isteyen Sinan Oğan'a oy verdiler.
2-3 yıla erken seçim olur bu enkazı kimse toparlayamaz. Bu duruma 20 yıldır seyirci kalanlar düşünsün. Bu kadar olumsuz şeye rağmen kazanamayan muhalefet var. Seçimi çok rahat kazanan aday vardı. O kişi aday olsaydı çoğu kişi ona vericekti. Bu seçimin böyle olacağı belliydi. Başta yapıldı hata. Yüzde 4lük fark kapanacak bir fark mı bilemiyorum. Belki giderim seçimlere ondanda emin değilim. Bu akşamki mevzular açık mikrofona göre bir karar veririmBu düzene seyirci kalacaksınız yani.... Kendinize bunu layık görüyorsanız siz bilirsiniz çünkü 2028'de çok pişman olabilirsiniz keşke oy verseydim diyecek bu kitle.
Katılıyorum ben iki adayıda beğenmiyorum bu yaştaki insanlara ülke emanet etmek için oy vermekte istemiyorum. Oğan ise başta entelektüel ve mantıklı konuştu şuan kendisine ters düştü adama oy vermeyen herkes linçledi. Özdağ da kendine ters düştü ama kk destekledi diye linç yemedi. kötünün iyisini seçmeye zorlanıyoruz...Ben onlara oy veren seçmen olarak tarafsız kalmamalarına üzüldüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2-3 yıla erken seçim olur bu enkazı kimse toparlayamaz. Bu duruma 20 yıldır seyirci kalanlar düşünsün. Bu kadar olumsuz şeye rağmen kazanamayan muhalefet var. Seçimi çok rahat kazanan aday vardı. O kişi aday olsaydı çoğu kişi ona vericekti. Bu seçimin böyle olacağı belliydi. Başta yapıldı hata. Yüzde 4lük fark kapanacak bir fark mı bilemiyorum. Belki giderim seçimlere ondanda emin değilim. Bu akşamki mevzular açık mikrofona göre bir karar veririm