Neler Yeni

Oyunu ücretsizken oynayıp satın alınca iade edebilir miyim?

ElectriX

80+ Silver
Bütçe
12.5
Boratrauma haftasonu 3 günlüğüne Steam'de ücretsiz olmuş(kalıcı değil). Ve biz bu oyunu (Oynama süresi) 3 saat oynadık. Eğer satın alırsak 2 saat oynamadan iade edebilir miyiz yoksa saat arttığı için iade almazlar mı?

Hanaz

80+ Gold
Boratrauma haftasonu 3 günlüğüne Steam'de ücretsiz olmuş(kalıcı değil). Ve biz bu oyunu (Oynama süresi) 3 saat oynadık. Eğer satın alırsak 2 saat oynamadan iade edebilir miyiz yoksa saat arttığı için iade almazlar mı?
Kanka sen burda harcanıyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

tabii ki hayır oazaman rdr2 150 tl oluyor 300 olunca iade edeyim mis temiz para

ElectriX

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

tabii ki hayır oazaman rdr2 150 TL oluyor 300 olunca iade edeyim mis temiz para
Ben öyle demedim, ücretsizken 3 saat oynarsam satın alınca iade hakkım elimden alınır mı demek istedim. Şu anda bu oyun ücretsiz haftasonu etkinliğine dahil.

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Türk kafası nasılda çalışıyor. Tabi ki hayır.🤣
Not: olayı yanlış anlamışım. İade oluyormuş.:)

Hanaz

80+ Gold
Ben öyle demedim, ücretsizken 3 saat oynarsam satın alınca iade hakkım elimden alınır mı demek istedim. Şu anda bu oyun ücretsiz haftasonu etkinliğine dahil.
Hocam çok pardon konuları karıştırdım kb. 2 saat oynama hakkı veriyor iade olur ama 2 saat i geçmicek şekilde hem ücretsiz etme daha iyi

ElectriX

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anlamayanlar için 2 saat geçmiş durumda ve bu saat hesabımda kayıtlı.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2022-10-09 222030.jpg
    Ekran görüntüsü 2022-10-09 222030.jpg
    3.1 KB · Hit: 38

ardie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Arda Eker
kanka oyun ücretsizken o kalıcı olarak saate yazılıyor diye biliyorum ve cevap verenler iyi okumamış konuyu :D:D:D:D

sucukreizimiz

80+ Bronze
Hayır edemezsin.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Edemezsin. Oynama süren oyunun fiyatıyla ilgili değil. Ücretsizken oynasanda, 500 TL verip oynasanda oynama süresi etkilenir.

Top Bottom