Kanka sen burda harcanıyorsunBoratrauma haftasonu 3 günlüğüne Steam'de ücretsiz olmuş(kalıcı değil). Ve biz bu oyunu (Oynama süresi) 3 saat oynadık. Eğer satın alırsak 2 saat oynamadan iade edebilir miyiz yoksa saat arttığı için iade almazlar mı?
tabii ki hayır oazaman rdr2 150 tl oluyor 300 olunca iade edeyim mis temiz paraKanka sen burda harcanıyorsun
Ben öyle demedim, ücretsizken 3 saat oynarsam satın alınca iade hakkım elimden alınır mı demek istedim. Şu anda bu oyun ücretsiz haftasonu etkinliğine dahil.Kanka sen burda harcanıyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
tabii ki hayır oazaman rdr2 150 TL oluyor 300 olunca iade edeyim mis temiz para
Türk kafası nasılda çalışıyor. Tabi ki hayır.Boratrauma haftasonu 3 günlüğüne Steam'de ücretsiz olmuş(kalıcı değil). Ve biz bu oyunu (Oynama süresi) 3 saat oynadık. Eğer satın alırsak 2 saat oynamadan iade edebilir miyiz yoksa saat arttığı için iade almazlar mı?
Hocam çok pardon konuları karıştırdım kb. 2 saat oynama hakkı veriyor iade olur ama 2 saat i geçmicek şekilde hem ücretsiz etme daha iyiBen öyle demedim, ücretsizken 3 saat oynarsam satın alınca iade hakkım elimden alınır mı demek istedim. Şu anda bu oyun ücretsiz haftasonu etkinliğine dahil.
kanka oyun ücretsizken o kalıcı olarak saate yazılıyor diye biliyorum ve cevap verenler iyi okumamış konuyuBoratrauma haftasonu 3 günlüğüne Steam'de ücretsiz olmuş(kalıcı değil). Ve biz bu oyunu (Oynama süresi) 3 saat oynadık. Eğer satın alırsak 2 saat oynamadan iade edebilir miyiz yoksa saat arttığı için iade almazlar mı?