Tesekkur ederimBasirilarinin devamini dilerim
Umarım daha iyi yerlere gelirsin başarılarının devamını dilerimIyi geceler herkese, yaptigim korku oyunun fragmanini yayinladim, izleyip yorumlarsaniz cok mutlu olurum.
Çok teşekkür ederim hocamUmarım daha iyi yerlere gelirsin başarılarının devamını dilerim![]()
Eline sağlık P.T havasında olmuş.Iyi geceler herkese, yaptigim korku oyunun fragmanini yayinladim, izleyip yorumlarsaniz cok mutlu olurum.
Teşekkür ederim hocam, ondanda iyisini yapmayı hedefliyorumEline sağlık P.T havasında olmuş.
P.T sevdiğim bir oyun olursa fena olmazTeşekkür ederim hocam, ondanda iyisini yapmayı hedefliyorum![]()
Ne zaman çıkar hocam ?Iyi geceler herkese, yaptigim korku oyunun fragmanini yayinladim, izleyip yorumlarsaniz cok mutlu olurum.
P.T sevdiğim bir oyun olursa fena olmaz
Tam hali tahmini olarak 2026 gibi hocam.Ne zaman çıkar hocam ?
Eskiden PT diye oyun vardı ona benzettim ama baya gerici duruyor sesler falan baya iyi olmuşIyi geceler herkese, yaptigim korku oyunun fragmanini yayinladim, izleyip yorumlarsaniz cok mutlu olurum.
tesekkur ederim hocamEskiden PT diye oyun vardı ona benzettim ama baya gerici duruyor sesler falan baya iyi olmuş
Cok tesekkur ederimÇok iyi duruyor umarım tamamlayabilirsin