Neler Yeni

Oyunumuz "NUC: After The Blast" Steam'da Yayınlandı

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Elinize sağlık alıyorum birazdan

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
yigitern
Alıntıyı görüntüle

Arkadaşlar merhaba, lise arkadaşlarımla geliştirdiğimiz Low-poly Survival oyunumuz Steam platformu üzerinde yayınlandı. Normalde 5 gün önce çıkmıştı fakat birkaç bug vardı onları düzeltip forumda paylaşmak istedik.

Oyunumuzdan kısaca bahsetmek gerekirse Low poly görünüme sahip bir hayatta kalma oyunudur. Etrafta istediğiniz gibi gezip bölgelerden yiyecek silah vs... Bulup zombi öldürebileceğiniz. İsterseniz kendi evinizi inşa edebileceğiniz bir oyundur.

Oyunda emeği geçen takım arkadaşlarıma da buradan teşekkürlerimi iletiyorum. Herkesin ilk deneyimi olmasına rağmen elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı ve bence güzel bir ürün çıktı.

Oyununu alıp oynayacak arkadaşlardan tek ricamız bir bug ile karşılaşırsanız bizlere ulaşıp bu Bug'ı bildirmesidir. Eğer bunu yaparsanız çok minnettar oluruz ve eğer oyun hakkındaki düşüncelerinizi de mağaza sayfasında inceleme olarak belirtirseniz çok seviniriz.

Steam Linki: NUC: After The Blast on Steam

Oyunumuzun fiyatı 6 TL'dir.

Şimdiden herkese teşekkür ediyorum. İyi oyunlar ve forumlar diliyorum.
Güzele benziyor hemen alıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mehmet Uslu Türk
Oyun gerçekten güzel gözüküyo umarım istediğiniz başarıyı elde edersiniz bu tarz türk oyunlarını görmek beni çok çok duygulandırıyo iyi ki varsınız <3

Calquter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Murat Hasanusta
Oyun gerçekten güzel gözüküyo umarım istediğiniz başarıyı elde edersiniz bu tarz türk oyunlarını görmek beni çok çok duygulandırıyo iyi ki varsınız <3
Elimizden geldiğince daha iyisini yapmaya çalışacağız. Teşekkürler desteğiniz için. :)

YavuzHD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yavuz Pişkin
Normalde oyun oynayan bi insan değilim çok vaktim olmuyo ama hem türk oyunu olması hemde fiyatının uygun olması beni kendinize çekti sanırım uzun süre sonra bir oyun oynicam çok heyecanlandım

Calquter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Murat Hasanusta
Normalde oyun oynayan bi insan değilim çok vaktim olmuyo ama hem türk oyunu olması hemde fiyatının uygun olması beni kendinize çekti sanırım uzun süre sonra bir oyun oynicam çok heyecanlandım
Umarım siz de beğenirsiniz. Şimdiden teşekkürler. :)

Calquter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Murat Hasanusta
Oyunu Unity oyun motoru ile geliştirdik.

Top Bottom