Neler Yeni

Oyunun Hizini Artirmak

DJ_VALENT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Vidadi Memmedov
Bütçe
5
Merhaba Bana Oyunun Hizini Artirmak Icin Program Lazim Game Killer Gibi Ola Bilir Fakat Oyunu Silip 0 Dan Baslatilmasin Game Guardin Uygulamasin Indirdim Fakat Telefonum Rootlu Degil Diye Yapa Bilmedim Hem Root Istemesin Hem Silip 0 Dan Baslatilmasin Oyun Oldugu Gibi Kalsin Istenilen An Hizini Artirip Azalta Bilim Lutfen Bana Yardimci Olun Azerbaycandan Her Kese Selam Olsun 😊

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,291
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Merhaba Bana Oyunun Hizini Artirmak Icin Program Lazim Game Killer Gibi Ola Bilir Fakat Oyunu Silip 0 Dan Baslatilmasin Game Guardin Uygulamasin Indirdim Fakat Telefonum Rootlu Degil Diye Yapa Bilmedim Hem Root Istemesin Hem Silip 0 Dan Baslatilmasin Oyun Oldugu Gibi Kalsin Istenilen An Hizini Artirip Azalta Bilim Lutfen Bana Yardimci Olun Azerbaycandan Her Kese Selam Olsun 😊
Telefonunuzun kendine özel Game Turbo gibi oyun için uygulamaları vardır belki. Onları kullanabilirsin.

DJ_VALENT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Vidadi Memmedov
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonunuzun kendine özel Game Turbo gibi oyun için uygulamaları vardır belki. Onları kullanabilirsin.
Hayirli Geceler, Benim Telefonumda Game Launcher (Game Hub) Uygulamasi Var O Uygulama Yoktur Baska Bir Uygulama Biliyormusunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,931
Üyeler
163,412
Son üye
achaw.exe
Top Bottom