Zararlı olabiliyorKılları jiletle almayi beceremedim oyuzden krem almayi dusunuyorum
Spreyler işe yaramıyor pek, o yüzden tercih etmeni önermem. Kremi de dikkatli kullanmak, ne az ne de çok bekletmemek gerekiyor. Az bekletirsen işe yaramaz, çok bekletirsen de yanma yapar. Bunu söylüyorum ki linkini attığım kremi düzgünce kullan.Ozel bolgelerdeki kıl ve tuyleri dokmek icin krem veya sprey her neyse iyisinden onerebilirmisiniz
İstemeden biraz fazla bekletsem sonra yanmaya baslasa cok aci verirmi yanma nekadar surerSpreyler işe yaramıyor pek, o yüzden tercih etmeni önermem. Kremi de dikkatli kullanmak, ne az ne de çok bekletmemek gerekiyor. Az bekletirsen işe yaramaz, çok bekletirsen de yanma yapar. Bunu söylüyorum ki linkini attığım kremi düzgünce kullan.
Cildi tamamen temizleyebilmesi için biraz bekletmek lazım zaten. Hafif hafif yakmaya başladığında önce kremi temizleyip sonra su ile tıraş etmek istediğin bölgeyi durulayıp elinle ov, tüyler ve kıllar kendiliğinden dökülüyorlar zaten. İyice sürmezsen veya yeterince bekletmezsen bir işe yaramaz amaİstemeden biraz fazla bekletsem sonra yanmaya baslasa cok aci verirmi yanma nekadar surer
Hamam otu kullanOzel bolgelerdeki kıl ve tuyleri dokmek icin krem veya sprey her neyse iyisinden onerebilirmisiniz
Hamam otu kullan