Neler Yeni

Özel eğitim için paragraf kitabı

Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Paşadöner
Arkadaşlar kardeşim yaşıtlarına göre birazdaha geri ders konusunda çok kötü matematik zaten yapamaz ama kendini gelistirebilmesi için paragraf çözmesini istiyorum yorumlar gücü artsın konuşulanları daha kolay kavrasin vs. Ne önerirsiniz 8. Sınıf ama o düzeyde yapamayabilir çok zor olmuyacak birazdaha basit bir kitap önerir misiniz? ekstra paragraf dışında coğrafyası olağan dışı muhteşem benden de iyi nasıl öğrendi bilmiyorum coğrafya içinde olabilir tarih için hem konu anlatımlı kitap test kitabıda olabilir

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,667
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Arkadaşlar kardeşim yaşıtlarına göre birazdaha geri ders konusunda çok kötü matematik zaten yapamaz ama kendini gelistirebilmesi için paragraf çözmesini istiyorum yorumlar gücü artsın konuşulanları daha kolay kavrasin vs. Ne önerirsiniz 8. Sınıf ama o düzeyde yapamayabilir çok zor olmuyacak birazdaha basit bir kitap önerir misiniz? ekstra paragraf dışında coğrafyası olağan dışı muhteşem benden de iyi nasıl öğrendi bilmiyorum coğrafya içinde olabilir tarih için hem konu anlatımlı kitap test kitabıda olabilir
Hocam ben 12. sınıfım hız yayınlarının paragraf kitabını çözdüm ki soruları hoşuma gitti bakabilirsiniz
kardeşinizin coğrafyası iyi ve seviyorsa anlatma kabiliyetide iyise coğrafya öğretmenliğine yönlendirebilirsiniz (kişisel görüşüm tartışmaya açıktır)

Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben 12. sınıfım hız yayınlarının paragraf kitabını çözdüm ki soruları hoşuma gitti bakabilirsiniz
kardeşinizin coğrafyası iyi ve seviyorsa anlatma kabiliyetide iyise coğrafya öğretmenliğine yönlendirebilirsiniz (kişisel görüşüm tartışmaya açıktır)
Hocam zor olmazmi 12. Sınıf düzeyi bir kitap olmasın

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,667
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,667
İsim
Emre
Discord
necromancerr

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
paragrafın ritmi 8. sınıf için olanı kolay seviye internette rahatlıkla bulabilirsiniz. coğrafya için ülke, şehir, deniz vs bilme oyunları oluyor onlar acayip derecede genel kültür arttırıyor lisede dünya şehirlerinin ve denizlerinin yerini bilmesi de kolaylık sağlar onun dışında zorlamadan seveceği tarzda kitaplar okumaya teşvik edebilirsin.

Top Bottom