Neler Yeni

Özel okulda atılmakla tehdit edilmem

d0stuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Muhittin Y.
Bugün okulun kurucularından biri beni yanına çağırdı, 7 gün devamsızlığım var. Okulunda ders çalışmayan öğrenci istemediğini söyleyip koyduğu kurallara uymazsam okuldan atacağını söyledi. Dediği kurallar şöyle hafta içi 3 hafta sonu en az 5 saat ders çalışıcaz cart curt 1 2 tane daha bişey dedi ama asıl merak ettiğim ders çalışmadım diye okuldan atabilme yetkisi var mı çünkü orası kahvehane değil oraya bi ton para verilmiş Allaha şükür hiç kimseye saygısızlığım olmadı. Yanıtlarınızı bekliyorum. Teşekkürler

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,089
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
öyle bir şey yapılamaz ancak öğrenci olarak ders çalışmak ve derslere zamanında gitmek sizin göreviniz aileniz bir ton para veriyor bunun karşılığını başarınız ile ailenize ödemek zorundasınız

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Bugün okulun kurucularından biri beni yanına çağırdı, 7 gün devamsızlığım var. Okulunda ders çalışmayan öğrenci istemediğini söyleyip koyduğu kurallara uymazsam okuldan atacağını söyledi. Dediği kurallar şöyle hafta içi 3 hafta sonu en az 5 saat ders çalışıcaz cart curt 1 2 tane daha bişey dedi ama asıl merak ettiğim ders çalışmadım diye okuldan atabilme yetkisi var mı çünkü orası kahvehane değil oraya bi ton para verilmiş Allaha şükür hiç kimseye saygısızlığım olmadı. Yanıtlarınızı bekliyorum. Teşekkürler
istemesi doğal ama hakkı var mı bilmiyorum

Looizy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Ömer Faruk AYGUT
Para verdin veya saygısızlığın yok diye atılmayacak değilsin. Türk dizilerini çok izleme :)

d0stuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Muhittin Y.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Derslerimi derste dinlemeye çalışıyorum 9 ders gördükten sonra eve geldiğimde kafam kalmıyor doğal olarak ödevlerimi tam yapamıyorum.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,531
İsim
Dontaçhi kâfi.
Daha önce özel okuldan atılan birkaç arkadaşım oldu fakat atılma nedenleri çok başka sebeplerden dolayıydı. Ders çalışmadı diye atabileceklerini sanmıyorum göz korkutmak için yapıyor olabilir..
Hocam aileniz tonla para bağlamış sizde bir zahmet çalışın yani. Adam bir noktada haklı.

şahin doğan

80+ Platinum
adamın okulu istediği gibi atar istediği gibi alır. adamın okul ortalamasını düşürsen koyar tekmeyi karşı dava açarsın kaybeder avukat parasını öder oturursun yerine benden söylemesi

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
Ayar vermiş sana

Top Bottom