Neler Yeni

Özel okulda atılmakla tehdit edilmem

d0stuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Muhittin Y.
Bugün okulun kurucularından biri beni yanına çağırdı, 7 gün devamsızlığım var. Okulunda ders çalışmayan öğrenci istemediğini söyleyip koyduğu kurallara uymazsam okuldan atacağını söyledi. Dediği kurallar şöyle hafta içi 3 hafta sonu en az 5 saat ders çalışıcaz cart curt 1 2 tane daha bişey dedi ama asıl merak ettiğim ders çalışmadım diye okuldan atabilme yetkisi var mı çünkü orası kahvehane değil oraya bi ton para verilmiş Allaha şükür hiç kimseye saygısızlığım olmadı. Yanıtlarınızı bekliyorum. Teşekkürler

NespaY

80+ Silver
Bugün okulun kurucularından biri beni yanına çağırdı, 7 gün devamsızlığım var. Okulunda ders çalışmayan öğrenci istemediğini söyleyip koyduğu kurallara uymazsam okuldan atacağını söyledi. Dediği kurallar şöyle hafta içi 3 hafta sonu en az 5 saat ders çalışıcaz cart curt 1 2 tane daha bişey dedi ama asıl merak ettiğim ders çalışmadım diye okuldan atabilme yetkisi var mı çünkü orası kahvehane değil oraya bi ton para verilmiş Allaha şükür hiç kimseye saygısızlığım olmadı. Yanıtlarınızı bekliyorum. Teşekkürler
Atabilme yetkisi var çünkü sen okulun ortalamasını düşürüyorsan adam istediğini yapar, orası devlet okulu değil.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
adamın okulu istediği gibi atar istediği gibi alır. adamın okul ortalamasını düşürsen koyar tekmeyi karşı dava açarsın kaybeder avukat parasını öder oturursun yerine benden söylemesi
Atarken parasını geri ödesin o zaman 🥰

Parayı cukkalasın sonra okuldan atsın. Yaşatmazlar cok onu.

şahin doğan

80+ Platinum
Atarken parasını geri ödesin o zaman 🥰

Parayı cukkalasın sonra okuldan atsın. Yaşatmazlar cok onu.
adamın o paraya ihtiyacı varmıdır sence ? attığı saniye yeni öğrenciyi alır okula. sen parayı kafana takma ben sadece arkadaşa akıl verdim

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Devamsızlık hariç haklısın.

GazzeliAtalay

80+ Bronze
Yanlış anlamayın ama kendi fikrimi söyleyeceğim. Ders çalışmayan biri doğal olarak okul ortamında da çalışmayacak ve kesinlikle yanındakilere de etkisi olacak . Bu kişiyi istemezdim. 1 çürük domates tüm kasayı bozar. Özel okullarda böyle bir hakka sahip değil yöneticiniz. Sizi atamaz. Ama kılıfına uydurmak çok kolay. Yani atarsa elinizden bir şey gelmeyeceği durumlar var. Tavsiyem onu umursamadan ders çalışın ve onu kullanın

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,395
İsim
Bilal Tepe
Atarsa paranı da versin

Devamsızlık hakkını kullanmışsin. Ve devamsızlık bir haktır bir yere kadar. O yüzden hakkını savun susma sustukça sıra forumdaki 8 milyar insana gelir #freed0stuz #free #diren

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Boş konuşmuş parasıyla değil mi kardeşim.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Parasıyla tembellik yapanida gördü bu gözler 🙈

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
dostum ders çalışmak istemiyorum diyorsan boşuna okula tonla para verme zaten , adam sana iyilik yapıyor :D

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Yanlış anlamayın ama kendi fikrimi söyleyeceğim. Ders çalışmayan biri doğal olarak okul ortamında da çalışmayacak ve kesinlikle yanındakilere de etkisi olacak . Bu kişiyi istemezdim. 1 çürük domates tüm kasayı bozar. Özel okullarda böyle bir hakka sahip değil yöneticiniz. Sizi atamaz. Ama kılıfına uydurmak çok kolay. Yani atarsa elinizden bir şey gelmeyeceği durumlar var. Tavsiyem onu umursamadan ders çalışın ve onu kullanın
Özel okullarda sınıflar ona göre belirleniyor hocam,bende dershaneye gidiyorum 2 hafta önceye kadar çok kötü bir sınıftaydım deneme sınavı olduk direk sınıfları değiştirdiler şuan çok iyi bir sınıftayım.

Top Bottom