Neler Yeni

Özel Ücretsiz Dijital İz Taraması

Hangi platform? Bence yazalım belki farkında olmayanlar vardır.
Bende Xat forum, makinfun forum bunlar büyük ihtimalle oyun destek forumları...
Çakma zula oyunu yapıyorlardı sabotaj diye destek olmak için kayıt olmuştum küçük aklımda.Bu türkler neden sahip çıkmıyor hiç.

High risk diyor ama nereden calındıgı gösterilmiyor. Sadece mailime bağlı.
Gösteriyor view veya see diye bir tuş var orada.
Tüm ihlalleri yan yana haritalı veriyor.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Ciri
Anlamadım, bu şimdi mail sızıntısını mı gösteriyor. Eğer öyle ise aşağıdaki site yıllardır var ve ücretsiz zaten.

Malware ekstra detay çıkarıyorsa bilemem tabii henüz bakmadım konu linkine.

Hangi şifrenin riskli olduğundan bashediyor

Çakma zula oyunu yapıyorlardı sabotaj diye destek olmak için kayıt olmuştum küçük aklımda.Bu türkler neden sahip çıkmıyor hiç.
Şifrelenmeden veri depolama yapmıştır veya hash düşük düzeydir.

Forumda ki sifrem bulunmus basindan sonuna kadar. Twitter, pinterest,spoti vs vs. Ama kimse girmedigine gore saglamdayim galiba instada vs sagda solda twitterda sifre degisiyorum surekli galiba ondan.

Spotify hesabımdan ne istediniz Allahsızlar
Neler olmuş öyle?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Forumda ki sifrem bulunmus basindan sonuna kadar. Twitter, pinterest,spoti vs vs. Ama kimse girmedigine gore saglamdayim galiba instada vs sagda solda twitterda sifre degisiyorum surekli galiba ondan.
Sisteminden kaynaklı olabilir hangi kısımlar sızıntı yapmış görebilirsin detayda...

ben yaptım da bir şey anlamadım nerede ne yazıyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1712904295094.png

1712905936669.png

dayı ben anlamadım şimdi adres falan belli ama şifreyi bulamamışlar mı? 2009dan beri de aynı şifreyi her yerde kullanıyorum halbuki. bi şu ss i anlayan anlatabilir mi

Geri