ReadyorNot
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 440
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Taşın senAga adrese kadar cikmasi normal mi![]()

Taşın senAga adrese kadar cikmasi normal mi![]()
Çakma zula oyunu yapıyorlardı sabotaj diye destek olmak için kayıt olmuştum küçük aklımda.Bu türkler neden sahip çıkmıyor hiç.Hangi platform? Bence yazalım belki farkında olmayanlar vardır.
Bende Xat forum, makinfun forum bunlar büyük ihtimalle oyun destek forumları...
Gösteriyor view veya see diye bir tuş var orada.High risk diyor ama nereden calındıgı gösterilmiyor. Sadece mailime bağlı.
Hangi şifrenin riskli olduğundan bashediyorAnlamadım, bu şimdi mail sızıntısını mı gösteriyor. Eğer öyle ise aşağıdaki site yıllardır var ve ücretsiz zaten.
Malware ekstra detay çıkarıyorsa bilemem tabii henüz bakmadım konu linkine.
![]()
Have I Been Pwned: Check if your email has been compromised in a data breach
Have I Been Pwned allows you to search across multiple data breaches to see if your email address or phone number has been compromised.haveibeenpwned.com
Şifrelenmeden veri depolama yapmıştır veya hash düşük düzeydir.Çakma zula oyunu yapıyorlardı sabotaj diye destek olmak için kayıt olmuştum küçük aklımda.Bu türkler neden sahip çıkmıyor hiç.
Neler olmuş öyle?Spotify hesabımdan ne istediniz Allahsızlar
Sisteminden kaynaklı olabilir hangi kısımlar sızıntı yapmış görebilirsin detayda...Forumda ki sifrem bulunmus basindan sonuna kadar. Twitter, pinterest,spoti vs vs. Ama kimse girmedigine gore saglamdayim galiba instada vs sagda solda twitterda sifre degisiyorum surekli galiba ondan.
Sen MİT'e başvur hemen.ben yaptım da bir şey anlamadım nerede ne yazıyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle