🔥İndirim Ozmo 1 KG Mini Yumurta 195 TL

içeriğine bakınca şaşırdım bu nasıl türkiye'den çıkmış diye. ilk defa çikolatalı ıvır zıvırda tutarlı bir ürün içeriği gördüm
Daha ne olsun hocam işlenmiş her türlü şeker,lesitin vs dolu ayrıca palm yağıda var olmazsa olmaz :)

Daha ne olsun hocam işlenmiş her türlü şeker,lesitin vs dolu ayrıca palm yağıda var olmazsa olmaz :)

şu gıda dedektifini izleyip gelmeyin buraya ya. ayçiçekten gelen emülgatörün neresi zararlı? ayrıca çikolata bu ve şeker yağ oranı elbette yüksek olacak. çikolatada şeker olarak sadece sofra şekeri var ki rafine ve ortalama bir şeker, şeytanlaştırmanın da anlamı yok. ölçülü tüketirsiniz olur biter. lesitinlerden sofra şekerinden değil asıl yüksek fruktozlu nişasta bazlı şekerlerden, azo boyar madde varsa onlardan korkun bir ürünün içinde.

yine de carrefour eşeklik edip içindekiler kısmını eksik yazmış ben sadece o kısma bakmıştım. ikinci fotoğrafta içindekiler kısmı tamamen yazıyor, palm yağı var ama yine dediğim gibi ölçülü tüketilirse sorun olmaz. aroma vericiler de öyle sanıldığı kadar zararlı değil, gerekli denetimlerden geçiyor zaten hem dünya üzerinde hem yurt içinde.

Son düzenleme:
şu gıda dedektifini izleyip gelmeyin buraya ya. ayçiçekten gelen emülgatörün neresi zararlı? ayrıca çikolata bu ve şeker yağ oranı elbette yüksek olacak. çikolatada şeker olarak sadece sofra şekeri var ki rafine ve ortalama bir şeker, şeytanlaştırmanın da anlamı yok. ölçülü tüketirsiniz olur biter. lesitinlerden sofra şekerinden değil asıl yüksek fruktozlu nişasta bazlı şekerlerden, azo boyar madde varsa onlardan korkun bir ürünün içinde.

yine de carrefour eşeklik edip içindekiler kısmını eksik yazmış ben sadece o kısma bakmıştım. ikinci fotoğrafta içindekiler kısmı tamamen yazıyor, palm yağı var ama yine dediğim gibi ölçülü tüketilirse sorun olmaz. aroma vericiler de öyle sanıldığı kadar zararlı değil, gerekli denetimlerden geçiyor zaten hem dünya üzerinde hem yurt içinde.
Bir tane sağlıklı beslenme ile alakalı Instagram hesabı var o da Ayçiçek Lestini'nin zararsız olduğunu söylüyordu hatırladığım kadarıyla,sitrik asit de zararlı değil.

Bir tane sağlıklı beslenme ile alakalı Instagram hesabı var o da Ayçiçek Lestini'nin zararsız olduğunu söylüyordu hatırladığım kadarıyla,sitrik asit de zararlı değil.

evet. ayçiçek lesitini ayçiçekten gelen doğal bir emülgatör, su ve yağın karışmasını sağlıyor. sitrik asit de dediğin gibi zararlı değil, bu e koduyla başlayan katkı maddelerine başta gıda dedektifi sağ olsun öcü gibi yaklaşıyor, örneğin e300'ün de adı askorbik asit ama bildiğimiz c vitamini. yalnız emülgatörlerle ilgili olarak üretim sürecinde zararlı kalıntılar olabilir ama üreticiler bu konuda da önlem alıyor.

çikolata ve tatlılar zaten ölçülü tüketilmesi gereken bir şey, yüksek şeker içeriği bilinerek tüketilmeli.

İçindekileri bilmem de tadı baya iyi. :kizginpeepo:

Bölgemde stok yok ya çok güxel bir şeye benziyor daha denemedim

Bölgemde stok yok ya çok güxel bir şeye benziyor daha denemedim
Abartıldığı kadar viral olacak bir şey değil hocam yemesen bile olur. Sadece fiyat olarak iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,233
Üyeler
184,282
Son üye
fatihben9991
Geri