Arkadaşlar sıfırdan pc toplayacağım.Kafamda bir sistem var ama bu konuda asıl sorum sistem hakkında değil.Maksimum kasıma kadar bekleyeceğim(kasım dahil).O zamana kadar kampanyalar vs. var ise söyleyebilir misiniz?Ve kampanyalarda çok bi indirim olur mu?
(Sistem önermek isteyenler için (toplama veya hazır fark etmez) büçtemi koydum.Oyun için kullanacağım.)
Arkadaşlar sıfırdan pc toplayacağım.Kafamda bir sistem var ama bu konuda asıl sorum sistem hakkında değil.Maksimum kasıma kadar bekleyeceğim(kasım dahil).O zamana kadar kampanyalar vs. var ise söyleyebilir misiniz?Ve kampanyalarda çok bi indirim olur mu?
(Sistem önermek isteyenler için (toplama veya hazır fark etmez) büçtemi koydum.Oyun için kullanacağım.)
ULTIMA-3070Ti oyuncu bilgisayarı Ryzen 5 5600X ve ASUS RTX 3070Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
Asus TUF Gaming B550M-E 4600mhz(OC) RGB M.2 AM4 mATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Asus TUF Gaming B550M-E 4600mhz(OC) RGB M.2 AM4 mATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
ULTIMA-3070Ti oyuncu bilgisayarı Ryzen 5 5600X ve ASUS RTX 3070Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
Evet fark ettim.Sizin attığınız daha iyi zaten.Ama sisteme uzunca bir süre yükseltme yapamayacağım için 3060ti,3070 ve 3070ti almaktan vazgeçtim.Yine de teşekkür ederim ilginiz için.6700xt ,6750xt veya 6800xt almayı düşünüyorum.(AMD'ci değilim yanlış anlamayın.Mecbur AMDye kaydım.)
Evet fark ettim.Sizin attığınız daha iyi zaten.Ama sisteme uzunca bir süre yükseltme yapamayacağım için 3060ti,3070 ve 3070ti almaktan vazgeçtim.Yine de teşekkür ederim ilginiz için.6700xt ,6750xt veya 6800xt almayı düşünüyorum.(AMD'ci değilim yanlış anlamayın.Mecbur AMDye kaydım.)
Dürüst olacağım,iki sistem de kötü.
Seninkinde:
1.Bu paraya hayatta 3070 almam
Böyle bir sisteme bu kasa-psu yakışmaz.Uzaktan görsem içinde 1660ti var sanarım.Biraz cezbetmeli yani 24k sonuçta
24kya r5 5600 beklemezdim ama hadi ona tamam diyelim
Anakart güzel ona lafım yok
ssd gereksiz pahalı ve oyun oynayan biri için 3500 okuma hızı yeterli.
Ramler birazcık pahalılar ama rgb oldukları içindir diye düşünüyorum
Klavye ortalama
Yani 30kya sistem toplayıp da 1080p oynayan enayidir arkadaş.Ama seninki 1k az tuttuğu için o 1kyı monitöre verip G27Q alınabilir.
2."AMD ALMAYIN" ne demek ya?Nvidia fanboyları bir algı oluşturmuş sanki hata alınca çözülemiyor ve her kartta çıkıyormuş gibi konuşuyorlar.Nvidia fanboyu olmasan bile algıya kapıldığın belli.
Diğer arkadaşınkinde:
Sırf fiyatı artsın diye kasa olarak GT501 ve ekran kartı olarak asus rog koymuşlar.Ekran kartına ilerde yükseltme yapmak istesem anakartın pcie sürümü 3.0 olduğu için sıkıntı çıkartır
Ramler normal kalitede.Bu fiyatat kaliteli olmasını beklerdim
VE İKİ SİSTEMİN EN KÖTÜ OLDUĞU KISIM İSE SOĞUTMA OLMAMASI...Yani ben 24k vereceğim ve stok fanda kullanacağım öyle mi?Sırf ssdnin 7000 okuma hızı var diye müq sistem öyle mi?HaHa!Yok ya daha neler!
Şimdi "Hem öneri istiyorsun hem eleştiriyorun!Yürü git lan!" demeyin.Kötü sistem öneren sizlersiniz.Ben sizden daha iyi anlıyormuşum onu öğrendim.Daha profosyonel arkadaşların önerisini bekleyeceğim.İyi günler iyi fourumlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
AMD'ye kaymamın nedeni de 3060ti,3070 ve 3070ti'ın VRAMlerinin düşük olması.Sisteme uzun bir süre yükseltme yapamayacağım için VRAMin yüksek olmasına ihtiyacım var.