- Konu Sahibi Konu Sahibi
Diğer forumla karıştırdım Evet 4.0 soket girişi var. O zaman ssd ve anakart uyumum iyi ?Hocam 4.0 desteği var yazıyorum sabahtan beri
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yanlış anlıyorsunuz.
Diğer forumla karıştırdım Evet 4.0 soket girişi var. O zaman ssd ve anakart uyumum iyi ?Hocam 4.0 desteği var yazıyorum sabahtan beri
Yanlış anlıyorsunuz.
Evet iyi ama Ben olsam i7 12700kf + B660 - Z690 toplardım. Para sıkıntım yoksa.Diğer forumla karıştırdım Evet 4.0 soket girişi var. O zaman ssd ve anakart uyumum iyi ?
Şu linki atmasanız mı artık stok yok ezbere iş yapıyorsunuz sepete ekleyince olmadığını göreceksinPcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
Para sıkıntım yokta şuanlık bu sistemi düşündüm. Sadece oyun bilgisayarı olduğu için render veya ağır programlar gerektirecek bir durumum olmadığı için çokta yüklenmek istemiyorumEvet iyi ama Ben olsam i7 12700kf + B660 - Z690 toplardım. Para sıkıntım yoksa.
Bir arkadaş güç kaynağından uzak dur dedi. Önerin var mı sizin ?Para sıkıntım yokta şuanlık bu sistemi düşündüm. Sadece oyun bilgisayarı olduğu için render veya ağır programlar gerektirecek bir durumum olmadığı için çokta yüklenmek istemiyorum
Düzgünce uyarı yapın. Ben almadığım için sepete eklemiyorum. Bunu nereden bilebilirim?Şu linki atmasanız mı artık stok yok ezbere iş yapıyorsunuz sepete ekleyince olmadığını göreceksin
AnladımPara sıkıntım yokta şuanlık bu sistemi düşündüm. Sadece oyun bilgisayarı olduğu için render veya ağır programlar gerektirecek bir durumum olmadığı için çokta yüklenmek istemiyorum
Bir arkadaş güç kaynağından uzak dur dedi. Önerin var mı sizin ?
Bunu tercih eder misinizbu sisteme ?XPG Core Reactor 850w 80 Plus Gold Tam Modüler Güç KaynaÄı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
XPG Core Reactor 850w 80 Plus Gold Tam Modüler Güç KaynaÄı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hayatımda hiç sıvı soğutma pc toplamadım bilgim yok bu konuda. fransız kalırımSıvı soğutma daha mantıklı olmaz mı
Hocam aynı markanın aorus modelleri var onlar gayet iyi ve güvenilir,öneririm.Anakartı değiştirmek istemiyorum onun yerin ssd'yi
1TB SAMSUNG 970-EVO PLUS M.2 PCIe 3.0 x4 NVME (L 3500MB/s ; S 3300MB/s) düşürsem ?
Ooo bunu görmemiştim. Öneriniz var mı ? PurePower veya Straight nasıl hocam ?
850W MSI MPG A850GF 80+Gold olmaz mı sizce ?Hocam gayet güzel sistem ancak şahsi fikrim o psu yu almaman yönünde aynı markanın aorus model psu ları mevcut bende 750w olanı var.
Senin düşündüğün modelin 750w versiyonunda şöyle bir durum söz konusu:
Hocam aynı markanın aorus modelleri var onlar gayet iyi ve güvenilir,öneririm.
Evet. 2 Psu da CWT üretimi.Bunu tercih eder misinizbu sisteme ?
850W MSI MPG A850GF 80+Gold
Hayatımda hiç sıvı soğutma pc toplamadım bilgim yok bu konuda. fransız kalırım
O halde tercihimiz 850W MSI MPG A850GF 80+Gold olacak. Teşekkürler...Evet. 2 Psu da CWT üretimi.