Bence bu işler tecrübe ile olur. Çünkü benim aldığım paketteki İskender iyidir, başkasının ki kötüdür. En iyisi alıp denemek.Daha önce hiç paket iskender söylemedim. Tam olarak nasıl oluyor orada yemenin tadını eminim tutmaz ama en azından söylenir mi?
Alıp denicem zaten. Sadece nasıl sunduklarını merak ediyorum. Normal tabağa koyar gibi koyup gönderiyorlar mı?Bence bu işler tecrübe ile olur. Çünkü benim aldığım paketteki İskender iyidir, başkasının ki kötüdür. En iyisi alıp denemek.
Yok hocam kırılır öyle ne yaptın ya .) Alüminyum tabağa koyuyorlar açılabilenlerden öyle getiriyorlar yada plastik kaplar çıkmıştı bir kaç yıldır öyle de gelebilir ancak plastik olanı daha sağlıklı benceAlıp denicem zaten. Sadece nasıl sunduklarını merak ediyorum. Normal tabağa koyar gibi koyup gönderiyorlar mı?
Yok hayır o tarzda bir kaba koyup direk gönderiyorlar mı direk onu kastetmiştim porselen tabak ile koyup göndermezler tabii.Yok hocam kırılır öyle ne yaptın ya .) Alüminyum tabağa koyuyorlar açılabilenlerden öyle getiriyorlar yada plastik kaplar çıkmıştı bir kaç yıldır öyle de gelebilir ancak plastik olanı daha sağlıklı bence
10 dakika yürüme mesafesi olan bir alışveriş merkezinin içindeki restorant. Yakında yani.Yakında bir yerse söylenir, ben almıştım birkaç defa.
Yav et ekmeğği yoğurdu işte ne bekliyon paket olunca ne yollayabilirler ki?Daha önce hiç paket iskender söylemedim. Tam olarak nasıl oluyor orada yemenin tadını eminim tutmaz ama en azından söylenir mi?
bence paketli et döner al sosunu ekmeğini kendin hazırla mis gibi yap evde ne olduğu belli en azındanDaha önce hiç paket iskender söylemedim. Tam olarak nasıl oluyor orada yemenin tadını eminim tutmaz ama en azından söylenir mi?
tamam o zaman soylenebilir, sicak sicak gelirYok hayır o tarzda bir kaba koyup direk gönderiyorlar mı direk onu kastetmiştim porselen tabak ile koyup göndermezler tabii.
Mesaj otomatik birleştirildi:
10 dakika yürüme mesafesi olan bir alışveriş merkezinin içindeki restorant. Yakında yani.
belli kasaptan alırsan belli kasaplarda ambalajlı varPeki paketli et dönerin içinde ne olduğu belli mi