Neler Yeni

Paket iskenderin tadı nasıl oluyor?

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Daha önce hiç paket iskender söylemedim. Tam olarak nasıl oluyor orada yemenin tadını eminim tutmaz ama en azından söylenir mi?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Daha önce hiç paket iskender söylemedim. Tam olarak nasıl oluyor orada yemenin tadını eminim tutmaz ama en azından söylenir mi?
Bence bu işler tecrübe ile olur. Çünkü benim aldığım paketteki İskender iyidir, başkasının ki kötüdür. En iyisi alıp denemek.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,558
İsim
Samet Kaya
Hocam garanti nemli geliyor altındaki ekmekler servis yemekleri kadar güzel olmuyor onun dışında normal

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence bu işler tecrübe ile olur. Çünkü benim aldığım paketteki İskender iyidir, başkasının ki kötüdür. En iyisi alıp denemek.
Alıp denicem zaten. Sadece nasıl sunduklarını merak ediyorum. Normal tabağa koyar gibi koyup gönderiyorlar mı?

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,558
İsim
Samet Kaya
Alıp denicem zaten. Sadece nasıl sunduklarını merak ediyorum. Normal tabağa koyar gibi koyup gönderiyorlar mı?
Yok hocam kırılır öyle ne yaptın ya .) Alüminyum tabağa koyuyorlar açılabilenlerden öyle getiriyorlar yada plastik kaplar çıkmıştı bir kaç yıldır öyle de gelebilir ancak plastik olanı daha sağlıklı bence

Kaonashi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Onur Ünlü
Yakında bir yerse söylenir, ben almıştım birkaç defa.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Yok hocam kırılır öyle ne yaptın ya .) Alüminyum tabağa koyuyorlar açılabilenlerden öyle getiriyorlar yada plastik kaplar çıkmıştı bir kaç yıldır öyle de gelebilir ancak plastik olanı daha sağlıklı bence
Yok hayır o tarzda bir kaba koyup direk gönderiyorlar mı direk onu kastetmiştim :D porselen tabak ile koyup göndermezler tabii.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yakında bir yerse söylenir, ben almıştım birkaç defa.
10 dakika yürüme mesafesi olan bir alışveriş merkezinin içindeki restorant. Yakında yani.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yav et ekmeğği yoğurdu işte ne bekliyon paket olunca ne yollayabilirler ki?

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Furkan
bence paketli et döner al sosunu ekmeğini kendin hazırla mis gibi yap evde ne olduğu belli en azından :D

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Yok hayır o tarzda bir kaba koyup direk gönderiyorlar mı direk onu kastetmiştim :D porselen tabak ile koyup göndermezler tabii.
Mesaj otomatik birleştirildi:

10 dakika yürüme mesafesi olan bir alışveriş merkezinin içindeki restorant. Yakında yani.
tamam o zaman soylenebilir, sicak sicak gelir
eger restorant in sikayetleri az veya hic yoksa soylenir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,518
Üyeler
163,837
Son üye
emrekck
Top Bottom