Redmental
80+ Gold
Dahası
saçmalama 1500 Liralık kart biraz daha bekleBu model bu fiyata alınır mı ?
n11.com
Cep telefonu, TV, bilgisayar, saat, moda, bisiklet, tatil, kitap ve dahası en uygun fiyatları ile online alışveriş sitesi ve alışverişin uğurlu adresi n11.com'da!m.n11.com
Asla alınmaz stokların gelmesini bekleyinBu model bu fiyata alınır mı ?
n11.com
Cep telefonu, TV, bilgisayar, saat, moda, bisiklet, tatil, kitap ve dahası en uygun fiyatları ile online alışveriş sitesi ve alışverişin uğurlu adresi n11.com'da!m.n11.com
Yani pahalı diyemem bu dönem için. Stoklar var iken 2000 lira civarıydı. Soğutması ortalamanın üstünde.Bu model bu fiyata alınır mı ?
n11.com
Yarıdan sıfırından pahalı zaten.
Etmeyeceğini bende biliyorum. Ancak yaklaşık 2 aydır piyasa böyle. Biraz aciliyeti var. Ne yapsam bilemedim.Stok bekleyecek durumda değilseniz alınır. Lakin o kart o fiyatı haketmiyor. Maksimum 1700 1800TL. Taş çatlasın 2000TL eder.
Aciliyeti varsa alın hocam.Etmeyeceğini bende biliyorum. Ancak yaklaşık 2 aydır piyasa böyle. Biraz aciliyeti var. Ne yapsam bilemedim.