akıllı kuş
80+ Gold
Dahası
Al-satiçin?İllede RTX olsun isteyenler alabilir
Al-satiçin?İllede RTX olsun isteyenler alabilir
Neden Palit'i tercih etmiyorsun merak ettim.Palit olmasa alırdım ama neyse beklemeye devam
Palit de gayet güzel bir marka aslında neden böyle dedin kiPalit olmasa alırdım ama neyse beklemeye devam
1 saat 20 dakika dır, stok bitmedi, anlaşılan pek fazla talep yok. Stok durumu 54 adet.Beyler adet azalıyor alanlar alsın
Palit RTX3050 DUAL 8GB 128Bit GDDR6(LHR) - Game Garaj
Nvidia RTX3000 serisi ekran kartları şimdi GameGarajda ! Web sitemizi takip edin, Şubat ayı sonunda Palit RTX3050 DUAL 8GB 128Bit GDDR6(LHR) ekran kartına sizde dünya ile aynı anda sahip olun!www.gamegaraj.com
hayırAbdullah Hacıgül 4500 TL'den 3050 paylaşmıştı. O fiyata yaklaşır mı acaba fiyatlar.
Bu zamanda hayır ama 5500 e götürürüz dolar yaz a kadar atmazsa.Abdullah Hacıgül 4500 TL'den 3050 paylaşmıştı. O fiyata yaklaşır mı acaba fiyatlar.
Asus msi fanıyım başka sebep yok kankaNeden Palit'i tercih etmiyorsun merak ettim.
bu paraya msilar geliyo kanka mümkünse msi arıyorum minPalit de gayet güzel bir marka aslında neden böyle dedin ki
Aynen öyle ikinci eli kimse almaz. Hala 34 stok bulunuyor. Ve 3 saat 10 dakika dır, stokta duruyor...Al-satçılar aldıysa, ellerinde patlar bu. haberleri olsun.